Ηλεία

Ορκωμοσία νέας δημοτικής υπαλλήλου στον Δήμο Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Ορκωμοσία μιας νέας Δημοτικής Υπαλλήλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Πρόκειται για την κα Αλεξάνδρα Τσιαντούλα του Δημητρίου από την Καλαμπάκα, που διορίστηκε ως τακτικός υπάλληλος του Δήμου Ήλιδας, κατηγορίας ΠΕ Διοικητικών.

Η κα Τσιαντούλα αφού έθεσε το δεξί της χέρι στο Ιερό Ευαγγέλιο, έδωσε ενώπιων του Δημάρχου τον κάτωθι θρησκευτικό όρκο: «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου».

Ακολούθως ανέλαβε τα καθήκοντά της στο Τμήμα Ταμειακής Λειτουργίας της Διεύθυνσης Οικονομικών, προκειμένου να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του.

Πρόκειται ουσιαστικά για εκκρεμή διορισμό από το έτος 2008 που αφορούσε στην κάλυψη μίας θέσης ειδικότητας ΠΕ1 Διοικητικού – Οικονομικού εκκρεμούς προκήρυξης του πρώην Δήμου Πηνείας.

Μετά την υπέρβαση των περιορισμών που δημιούργησε η κρίση και η νέα νομοθεσία περί αναστολής προσλήψεων, ο διορισμός αυτός κατέστη δυνατός έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος από την πλευρά του καλωσόρισε τη νέα υπάλληλο και την ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και όρεξη για να βοηθήσει στο έργο του δήμου Ήλιδας.

Όλη η επικαιρότητα