WEB tv Αθλητισμός

ΟΡΤ: Δείτε στον Αθλητικό Δικαστή με τον Γιώργο Αστερή

Ακούστε το άρθρο

Παρασκευή στις 25 Οκτωβρίου 2019 ώρα 22:15 το βράδυ και Σάββατο 8:00 το Πρωί στην ΟΡΤ και στο Youtube έχουμε την 5Η εκπομπή του Αθλητικού Δικαστή.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή γυρίζοντας σε όλους τους αθλητικούς χώρους.

Δείτε τις λίρες που βρέθηκαν στην τοποθέτησή του ενωσιακού γηπέδου ΕΠΣ Αχαΐας Ανδρέας Κάνιστρας, δείτε τον Νουρέγιεφ του μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο να είναι στη γιάφκα φαγητού, Κοστολογήστε το σπάσιμο του τζαμιού που κατέγραψε ο δικαστής, δείτε τα τσιγάρα, τις γυναίκες και τις όμορφες παρουσίες στα γήπεδα της Αχαΐας. Δείτε το πίσω πίσω του διαιτητή, δείτε το μάζεμα της Ελιάς-Μπάλας, δείτε που ήταν κλειστό το κλειστό γυμναστήριο στο κουκούλι Κυριακή απόγευμα και οι ομάδες περίμεναν να ανοίξει, δείτε τους γονείς που έβλεπαν εντυπωσιασμένοι την νεαρά κόρη τους θέλει να γίνει μοντέλο και τέλος δείτε και απολαύστε το μεγαλομέτοχο του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος τα πάντα όλα.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στα γυρίσματα που κάνει στα γήπεδα της Αχαΐας. Δείτε ότι τα δέντρα θέλουν πότισμα και καθάρισμα στο γήπεδο του Σαραβαλίου, δείτε το άνοιγμα της οδού Σταδίου στο Σαραβάλι για να περάσουν και να δουν τον αγώνα οι φίλαθλοι και φυσικά στην αριστερή πλευρά να μπουν οι πριβέ φίλαθλοι, να δουν τους αγώνες με το καφεδάκι τους και μετά σχετικά. Δείτε το πίσω πίσω του διαιτητή σε μία φάση καθαρή, δείτε το πίσω πίσω του διαιτητή μετά την επιτυχία γκολ, δείτε πως πατέρας Αεκτζής έβγαλε τα παιδιά του βόλτα με συνοδεία του σκύλου αφού φορούσαν τη φανέλα της ΑΕΚ, δείτε τους φιλάθλους του πετρωτού που έβλεπαν τον αγώνα και προγραμμάτιζαν πότε θα μαζέψουν τις ελιές, δείτε τον Ραβδιστή πώς κανονίζει να μαζεύει τις ελιές/μπάλες όταν θα γίνει το μάζεμα του ελαιοκάρπου, δείτε τους καβαλάρηδες των 300 και 250 κυβικών, δείτε το κάπνισμα στη φλόγα η οποία άναψε από το τσιγάρο του προπονητή, δείτε τρεις όμορφες κοπέλες να κάθονται στον πάγκο αντρικού αγώνα. Δείτε την όμορφη παρατηρήτρια και γιατρό, δείτε το κομποσκοίνι που φορούσε ποδοσφαιριστής, δείτε την αλυσίδα που φορούσε διαιτητής βοηθός, δείτε γιατί καθυστέρησε να ξεκινήσει ο αγώνας μέχρι να έρθει ο παίκτης, δείτε με το ίδιο εισιτήριο και σε τι διαφορετικές θέσεις κάθονται οι φίλαθλοι, δείτε τις λίρες που βρέθηκαν στο ενωσιακό γήπεδο και είπαν αφήστε μην τις μαζέψουμε να τις βρουν οι επόμενοι που θα φτιάξουν μετά από 20 χρόνια τον πλαστικό τάπητα, δείτε ότι πρέπει να σκεπαστεί το κυλικείο στον Κώστα Ζάρρας δείτε τι έκανε ο Πήγασος του Μπεγουλακίου για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ και δείτε τι γίνεται στη γιάφκα αφού φαγητού. Αφού πλέον στελεχώνεται με υψηλά πρόσωπα του αθλητισμού όπως ο Νουρέγιεφ του μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος όπως εντάσσονται και οι γυναίκες πλέον και όλα αυτά επάνω στην Κόκκινη μοκέτα μαζί με τα επιδόρπια έρχονται από τους συντρόφους.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα Θύελλα Πάτρας-Τσιλιβί 2-4, δείτε τον κόσμο που πήγαινε να δει τον αγώνα, δείτε το ειδικό αυτοκίνητο μεταφοράς υψηλών προσώπων της θύελλας όπου στο τέλος απογοητεύτηκαν με όλα αυτά που έβλεπαν και αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι και δείτε πολλά μα πάρα πολλά που κατέγραψε η κάμερα του αθλητικού δικαστή.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα πρωταθλήματος Προμηθέας-Κολοσσός Ρόδου.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Αθλητικού Δικαστή στον αγώνα Οσκαρ Απόλλων Πάτρας-Αμύντας για την Α2 Εθνικη Μπασκετ, δείτε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Φίλιππα Καμίση να τρέχει για τα πάντα, δείτε το σπασμένο τζάμι, δείτε το χειροκρότημα των παικτών του Δελέγκου και δείτε την εξουσία της ΕΣΚΑ-Η και της περιφέρειας να βλέπει όλα τα τεκταινόμενα στον αγώνα.

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCjZre9rakDEDZzykts_mr1Q
Δείτε επίσης την σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/A.Dikastis2

Όλη η επικαιρότητα