Αθλητισμός

ΟΡΤ: Δείτε στον Αθλητικό Δικαστή (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Παρασκευή στις 3 Μαΐου 2019 ώρα 22:15 το βράδυ και Σάββατο 8:00 το Πρωί στην ΟΡΤ και στο Youtube.

Δείτε τον 32ο Πασχαλινό-Εορταστικό Αθλητικό Δικαστή με τον Καλεσμένο Φίλιππα Σχοινά στα θέματα Γ’ Εθνικής ,με Σχολιασμό του 48ου Κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας και το τσούγκρισμα του πασχαλιάτικο αυγού.

Δείτε τον σχολιασμό των αγώνων ΕΑΠ-Ερυθρός Αστέρας, το Final 4 κορασίδων ΕΣΠΕΠ που έγινε στην Πάτρα και τον αγώνα μπαράζ παραμονής στην Α2 ανδρών Κόροιβος-Αιγιαλέων.

Με την Συνεργάτιδα Ευτυχία Νταφογιάννη Σχολιασμό για το γυναικείο ποδόσφαιρο Νίκη-Κέρκυρα, Ίκαρος Πετρωτού-Άρης Τρίπολης και διάφορα θέματα του Ατρόμητου Πάτρας.

Επίσης μπορείτε να δείτε τη βράβευση που έγινε στις Κορασίδες-Νεάνιδες του Γλαύκου Επίσης στον αγώνα Γλαύκος-Ζάκυνθος γυναικείο μπάσκετ Επίσης Δυμη-παραλία για το γυναικείο μπάσκετ τις βραβεύσεις των εφήβων, Απόλλωνας-Καστοριά, Προμηθέας-Πανιώνιος Και φυσικά η γιορτή που έγινε στην Αμαλιάδα μετά τον αγώνα Αμαλιάδα-Γαλήνη για την Α2 ΕΣΚΑ-Η, Επίσης μπορείτε να δείτε το τι δήλωσε ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου της Ηλιδας Αργύρη Σάκκος Καθώς επίσης η υπεύθυνη του Επειού Μαρία Γιαννοπούλου και η φιλοξενούμενη ομάδα του Πανιωνίου το τι δήλωσε ο Κώστας Τριανταφύλλου για το κολυμβητήριο της Ηλιδας.

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCjZre9rakDEDZzykts_mr1Q

Δείτε επίσης την σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/A.Dikastis2

Όλη η επικαιρότητα