Ανακοινώσεις Patrisnews

«Παίζω και κερδίζω»: Η νέα τρέλα του καλοκαιριού… από την ΟΡΤ!

Ακούστε το άρθρο

Η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση, δεν χάνει ευκαιρία να δώσει, σε τηλεθεατές, ακροατές, χρήστες και αναγνώστες των μέσων του Δ.Ο.Β. την δυνατότητα, να γίνει αυτό το καλοκαίρι, το πιο «ξεχωριστό» καλοκαίρι της ζωής τους.

Συμβάλλοντας οικονομικά και υλικά, στην κάθε οικογένεια και με γνώμονα την αγάπη και φροντίδα για όλους, η ΟΡΤ χαρίζει –ξανά- χαμόγελα σε όλους τους νικητές και τους συμμετέχοντες, στον καλοκαιρινό της διαγωνισμό,  με τον πιο προσιτό τρόπο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο.

Συμμετοχή στο «Παίζω και κερδίζω», μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, απλά και μόνο στέλνωντας ένα sms ή καλώντας στον ειδικό τηλεφωνικό αριθμό.  Οσες περισσότερες φόρες κάποιος, στείλει μήνυμα με το ονομά του ή καλέσει το τηλεφωνικό νούμερο,  τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει, να κέρδίσει τα μοναδικά δώρα των Ηλειακών επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες, από αντίστοιχες πανελληνιες καμπάνιες, διότι στην πράγματικότητα, αφορά πολίτες της Ηλείας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα μοιράσει μοναδικά δώρα. Διακοπές, ταξίδια, ρολόγια, ποδήλατα…ένα δροσερό καλοκαιρινό καλάθι, θα μοιραστεί σε ισάριθμους νικητές.

Ολοι όσοι συμμετέχουν – έστω μια φόρα – κερδίζουν δωροεπιταγή 2 ευρώ για τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό καταστήματα www.cosmolook.gr . Οι κληρώσεις θα γίνονται παρουσία συμβολαιογράφου και οι όροι του διαγωνισμού δημοσιεύονται, στο www.ort.gr και στο www.patrisnews.com.

Αριθμός αποστολής sms 19 600

Αριθμός τηλεφωνικής κλήσης 90  11 40 51 55

Ακολουθήστε τις οδηγίες της καταχώρησης …και γίνετε οι επόμενοι νικήτες !!

Όλη η επικαιρότητα