Lifestyle

Όσκαρ 2019: Η Lady Gaga απάντησε για τον Bradley Cooper

Ακούστε το άρθρο

Ήταν τέτοιος ο αριθμός των δημοσιευμάτων αλλά και τα σχόλια στα social media για τη χημεία μεταξύ Lady Gaga και Bradley Cooper, που η τραγουδίστρια δεν μπορούσε παρά να δώσει έστω κάποιου είδους απάντηση ώστε να λάβουν τέλος οι φήμες.

Η Lady Gaga αποφάσισε να το κάνει με έναν διακριτικό τρόπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram και αποκαλώντας τον συμπρωταγωνιστή της στο A Star is Born «αληθινό φίλο».

Η φωτογραφία ήταν από την αισθαντική τους ερμηνεία στο κομμάτι Shallow τη βραδιά των Οσκαρ που έκανε τις φήμες και τα σενάρια για το πόσο φιλική είναι η μεταξύ τους σχέση να πάρουν φωτιά. Τι και αν ο Bradley συνοδευόταν από την Irina Shayk, ο πρόσφατος χωρισμός της Gaga αλλά και τα βλέμματα που αντάλλαξαν επί σκηνής έδωσαν πολλή τροφή στα κουτσομπολιά. Η τραγουδίστρια που στην τελετή κέρδισε και το πρώτο της Οσκαρ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Οσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυία». Πάντως ίσως να μην αρκεί μόνο αυτή η παρέμβαση, καθώς κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια με… καρδούλες έπεσαν βροχή.

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα