Περίεργα

Οι οσκαρικές ταινίες σε… ειλικρινή τρέιλερ με «σχολιασμό» Τραμπ (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής σειρά Honest Trailers δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τις οσκαρικές υποψηφιότητες. Σε ένα βίντεο λίγων λεπτών, ο αφηγητής σατιρίζει τις ταινίες που διεκδικούν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ στο τέλος τις σχολιάζει όπως υποθέτει ότι θα τις σχολίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ (και μάλιστα με τη φωνή του).

«Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που οι όμορφοι ναρκισσιστές του Λος Άντζελες χρησιμοποιούν τα βραβεία τους για να επιτεθούν στους άσχημους ναρκισσιστές της Ουάσινγκτον» αναφέρει η φωνή στο τρέιλερ, λέγοντας ότι το Moonlight έχει «όλα τα οσκαρικά πράγματα», το Hell or High Water είναι «εκείνο με την βραχνή φωνή καουμπόη του Τζεφ Μπρίτζες», ενώ για το La La Land αναφέρει «πω πω φίλε, η Ακαδημία δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ταινία που μιλά για το πόσο σπουδαίες είναι οι ταινίες».

Τo Honest Trailer για τα Όσκαρ ολοκληρώνεται με μία σειρά tweets για το πώς θα σχολίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ την τελετή απονομής -μέσω του αγαπημένου του Twitter, φυσικά- με την απαραίτητη φωνή, σε έναν σχολιασμό που δεν αφήνει τίποτα όρθιο!

O ίδιος ο Τραμπ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τα φετινά Όσκαρ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

«Το Χόλιγουντ είναι γνωστό ότι έχει ακροαριστερές απόψεις. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Νομίζω ότι ο πρόεδρος θα είναι οικοδεσπότης του Governors Ball εκείνο το βράδυ. Η κυρία Τραμπ ανυπομονεί να φιλοξενήσει μια εξαιρετική εκδήλωση και έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτήν για να καλωσορίσει τους κυβερνήτης στην πρωτεύουσα. Πιστεύω ότι εκεί θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία την Κυριακή» σημείωσε ο Σον Σπάισερ.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα