WEB tv Κόσμος

Όταν το πάθος γίνεται φονικό… (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει μια νεαρή γυναίκα να κρατά τρυφερά στον δρόμο τον τραυματισμένο φίλο της, και να τον παρακαλάει να μην πεθάνει.

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μία περίπτωση ληστείας ή επίθεσης από κάποιο τρίτο πρόσωπο, η συντριβή της νεαρής που, μετανιωμένη, κλαίει και οδύρεται ζητώντας συγγνώμη, υποδηλώνει μια διαφορετική ιστορία.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες στιγμές πριν από την συγκεκριμένη συγκινητική σκηνή, η 22χρονη Sonia Amayrani Nunez Aguila είχε μαχαιρώσει τον φίλο της, τον νεαρό Erick Omar.

Όπως αποκάλυψαν σε τοπικά μέσα αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι καυγάδιζε έξω από το ξενοδοχείο Λα Κασκάντα στο Μεξικό, όταν ξαφνικά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και η νεαρή γυναίκα μαχαίρωσε τον εραστή της.

Στο βίντεο, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τον 29χρονο άνδρα που φέρει μια βαθιά μαχαιριά στο στομάχι, η Σόνια ακούγεται να λέει, πιθανώς στο άτομο που τραβάει με την κάμερα: «Με χτύπησε, προσπάθησε να με σκοτώσει». Έπειτα η 22χρονη στρέφεται στον αιμόφυρτο φίλο της και του λέει «πες τους την αλήθεια».

Κάποια στιγμή, η απελπισμένη γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου! Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!».

Από τη μεριά του, ο τραυματισμένος άνδρας ακούγεται να λέει στους περαστικούς ότι η φίλη του προσπάθησε να τον σκοτώσει, ενώ ταυτόχρονα καλεί σε βοήθεια.

«Δεν θα σε σκοτώσω. σε αγαπώ. Δεν θα στο έκανα ποτέ αυτό, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες εσύ», απαντάει η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και παρέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όσο για την 22χρονη, έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα