Εκλογές

Ουσιαστικός διάλογος με τους κατοίκους της Βαρβάσαινας και της Σαλμώνης

unnamed.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζοντας τον ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες για την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα φέρει ξανά την ανάπτυξη στην περιφέρεια του δήμου Πύργου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βαρβάσαινα και τη Σαλμώνη.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας» συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους κατοίκων των δύο τοπικών διαμερισμάτων και ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία, την έλλειψη επαρκούς ηλεκτροφωτισμού αλλά και την ύδρευση με τον κ. Αργυρόπουλο να επισημαίνει ότι «οφείλουν όλοι να προβληματιστούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε και να κρίνουν με προσοχή πρόσωπα και προγράμματα». Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας ότι  «είναι σημαντικό οι πολίτες να κρίνουν την αποτελεσματικότητα του καθενός» ενώ όσον αφορά την ύδρευση επεσήμανε ότι ήδη αρκετά χωριά υδρεύονται από τον Ερύμανθο.  

Αναφορικά τέλος με το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που το τελευταίο διάστημα «πνίγει» τον δήμο Πύργου ο κ. Αργυρόπουλος δεσμεύτηκε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» θα παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη και βιώσιμη πρόταση.

 

Όλη η επικαιρότητα