Ψυχαγωγία

Παγώνει η παραγωγή της τρίτης σεζόν του «Mindhunter»

Ακούστε το άρθρο

Η σειρά του Netflix «Mindhunter» είναι ίσως ότι καλύτερο διαθέτει η διαδικτυακή πλατφόρμα αυτή την στιγμή. Και παρά τις δυο εξαιρετικές σεζόν της, μια τρίτη μάλλον δείχνει κάπως απίθανο να γυριστεί. Τουλάχιστον σύντομα. Το Netflix ανακοίνωσε πως η παραγωγή της τρίτη σεζόν του «Mindhunter» μπαίνει σε κατάσταση αναμονής για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, ενώ όλοι οι ηθοποιοί έχουν αποδεσμευτεί από τα συμβόλαιά τους, κι αυτό λόγω του πολυάσχολου προγράμματος του Ντέιβιντ Φίντσερ, ο οποίος έχει αναλάβει τα καθήκοντα παραγωγού της σειράς, μιας και ο ίδιος ετοιμάζει ήδη την πρώτη ταινία του για το Netflix με τίτλο «Mank» αλλά και την δεύτερη σεζόν της σειράς «Love, Death and Robots».

Τα καλά νέα σε όλο αυτό είναι ότι η σειρά δεν έχει ακυρωθεί, τουλάχιστον για την ώρα. Αν και ένας αντιπρόσωπος του Netflix δεν υποσχέθηκε πως η σειρά θα επιστρέψει στο κανάλι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πως ο Φίντσερ θα την «ξαναεπισκεφτεί» δηλώνοντας πως «ο Ντέιβιντ επικεντρώνεται στο να σκηνοθετήσει την ταινία του για το Netflix “Mank” και στην παραγωγή της δεύτερης σεζόν του “Love, Death and Robots”. Μπορεί να επισκεφτεί ξανά το “Mindhunter” στο μέλλον, αλλά για την ώρα θεώρησε πως δεν ήταν δίκαιο προς τους ηθοποιούς της [σειράς] να τους κρατά από το να αναζητήσουν νέες δουλειές καθώς αυτός κάνει το ίδιο.»

Mindhunter 607

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline ο Φίντσερ, αν και παλιότερα δούλευε σε πολλά πρότζεκτ ταυτόχρονα, αυτή την φορά δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος να κάνει άλλο ένα πολύχρονο γύρισμα on location (και πιο συγκεκριμένα στο Πίτσμπουργκ) και προσπαθούσε να ανεβάσει την ποιότητα παραγωγής της σειρά με το να ζητήσει μεγαλύτερο μπάτζετ. Από την άλλη το άρθρο συνεχίζει λέγοντας πως οι πρωταγωνιστές της σειρά Τζόναθαν Γκροφ, Χολτ ΜακΚόλανι και Ανα Τορβ είναι διατεθημένοι να επιστρέψουν, αλλά ίσως ως τότε δουλεύουν πάνω σε κάτι άλλο.

Το «Mindhunter», αν και δεν είχε την θεαματικότητα που ίσως περίμεναν, είχε καταφέρει να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές και είχε δημιουργήσει ένα αρκετά δυνατό fan base. Για την ώρα απλά αναμένουμε το πότε και το αν ο Φίντσερ θα επιστρέψει σε μια από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν εκεί έξω, γιατί εδώ που τα λέμε η σειρά δεν θα παραμείνει η ίδια αν περάσει σε ξένα χέρια.

via

Όλη η επικαιρότητα