Ηλεία

Παλαιοχώρι: Ταξίδι με τα χρώματα

Ακούστε το άρθρο

Με δάσκαλο τον Κρίστο Χάσα –
Ο  στηρίζει πολιτιστικές δράσεις…

Ζωγραφικές παραστάσεις με ζωηρά χρώματα δημιουργούνται κάθε Δευτέρα το απόγευμα στο Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού όπου λειτουργεί και φέτος το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου με δάσκαλο τον ζωγράφο Κρίστο Χάσα.

Ο Κρίστο Χάσα δεν χρειάζεται συστάσεις αφού έχει γίνει γνωστός και στην Ευρώπη με έργα που εκθέτει σε διάφορες εκθέσεις με τελευταία αυτή στο Λούβρο.

Ο Κρίστο Χάσα προ ημερών συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο ο οποίος δίνει όπως φαίνεται ιδιαίτερο βάρος στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.  Ο δήμαρχος στηρίζει τις προσπάθειες που ζωγράφου ο  οποίος κάθε Δευτέρα από τις 5-8 στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου Παλαιοχωρίου διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους την όμορφη τέχνη της ζωγραφικής.

«Καλώ μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα τους μικρούς, να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο των χρωμάτων. Να διασκεδάσουμε να δημιουργήσουμε και να αφήσουμε τον καναπέ και το διαδίκτυο. Ευχαριστώ το Δήμο Πηνειού και τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια», δήλωσε στην «Πατρίς» ο ζωγράφος Κρίστο Χάσα.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού κ.. Δημήτρης  Βασιλόπουλος επισκέφθηκε  το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου στο Παλαιοχώρι . Συνεχάρη τους μικρούς και μεγάλους μαθητές για το έργο τους, τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και τους υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του.

Όλη η επικαιρότητα