Ποδόσφαιρο

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Απομένουν 100 ημέρες, για να αρχίσει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, με τον αγώνα της πρεμιέρας, ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία. Για ένα μήνα, έως την Κυριακή 15 Ιουλίου, οπότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Ρωσία.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, από σήμερα, μπαίνει σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα προσφέρει κάθε ημέρα, ένα ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση. Για 24 ώρες, μέχρι το επόμενο δηλαδή ειδικό στοίχημα, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Το πρώτο ειδικό στοίχημα προσφέρεται σήμερα για τον Λιονέλ Μέσι, ως πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μέσι είναι φαβορί, μαζί με τον Νεϊμάρ, στο ειδικό στοίχημα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον πρώτο σκόρερ, με την ίδια απόδοση 7,50. Όμως, όσοι ποντάρουν σήμερα και για 24 ώρες στον Μέσι, θα πάρουν απόδοση 10,00!

Κάθε ημέρα, θα υπάρχει και μία νέα μεγάλη ευκαιρία, για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ειδικά στοιχήματα μακράς διάρκειας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, τα οποία ήδη προσφέρονται για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν από τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για την κατάκτηση του τίτλου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Μικρό προβάδισμα έχει δοθεί στη Βραζιλία με απόδοση 5,50 και την ακολουθούν η Γερμανία με 6,00 και η Γαλλία με 6,50. Μαζί στην τέταρτη θέση βρίσκονται η Ισπανία και η Αργεντινή με απόδοση 7,50.

Στο ειδικό στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ, τα δύο φαβορί, τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, ακολουθούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 10,00, ο Τίμο Βέρνερ, ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Γκάμπριελ Ζέσους με 12,00, ο Χάρι Κέιν, ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Αλβάρο Μοράτα με 15,00.

Μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση σε τρεις ομίλους

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και ειδικό στοίχημα για τους νικητές των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε πέντε από τους οχτώ ομίλους τα φαβορί είναι ξεκάθαρα, στον δεύτερο, η Ισπανία, στον τρίτο, η Γαλλία, στον τέταρτο, η Αργεντινή, στον πέμπτο, η Βραζιλία και στον έκτο, η Γερμανία.

Αμφίρροποι είναι οι άλλοι τρεις όμιλοι. Στον πρώτο όμιλο, η Ουρουγουάη δίνει απόδοση 1,90 και η Ρωσία 2,00. Στον έβδομο όμιλο, το Βέλγιο έχει μικρό προβάδισμα με 1,70 έναντι της Αγγλίας, που δίνει απόδοση 1,90. Στον όγδοο όμιλο, η Κολομβία πληρώνει 2,00 για να πάρει την πρώτη θέση και η Πολωνία 2,60.

Όλη η επικαιρότητα