Γ Εθνική

Παναχαϊκή: Σήμερα η ώρα της μεγάλης γιορτής – φιέστας στην Αγυιά

Ακούστε το άρθρο

Οι ετοιμασίες για την μεγάλη σημερινή γιορτή ολοκληρωθηκαν!

Η μεγάλη επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής ξεκίνησε και θα την γιορτάσουν όλοι μαζί σήμερα το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, συντροφιά με τους «κοκκινόμαυρους» πρωταθλητές, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, πριν την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στους φετινούς πρωταθλητές θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με επίλεκτα ταλέντα που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αχαΐας.

Η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και για το σκοπό αυτό η γενική είσοδος για Άνδρες και Γυναίκες ορίστηκε στα 3 ευρώ ενώ δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών θα είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα.

Τα πυροτεχνήματα που θα κάνουν την νύχτα-μέρα είναι ίσως το λιγότερο από όλα εκείνα που θα συμβούν.

DJ με μουσική έκπληξη που θα δονεί την Αγυιά, χορευτικά αλλά και ένα event ξεχωριστό που φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής Συμμαχίας και θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν όσοι βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο.

Παράλληλα στο πλαίσιο της φιέστας θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής MVP της χρονιάς που θα αναδειχτεί μέσα από την σχετική ψηφοφορία που σήμερα ολοκληρώνεται.

Εκατοντάδες παιδιά από όλες τις ακαδημίες της Πάτρας θα παρελάσουν στο γήπεδο και αμέσως μετά θα βρεθούν στις εξέδρες της Αγυιάς φωνάζοντας Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει ετοιμάσει και ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό το οποίο θα δοθεί δωρεάν, μετά το τέλος της φιέστας, σε όλους όσοι βρεθούν σήμερα το βράδυ στην Αγυιά.

Ραντεβού σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου στις 19.30 στην Αγυιά!

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα