Ηλεία Πολιτισμός

«Παναγία Βόηθα!»: Γέλια μέχρι δακρύων στον Σταφιδόκαμπο

Ακούστε το άρθρο

Στο «Σινέ Ρόδον» το Σάββατο 10 Αυγούστου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η θεατρική παράσταση «Παναγία Βόηθα!» που θα πραγματοποιηθεί στο «Σινέ Ρόδον», στο Σταφιδόκαμπο, το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 21:00 με είσοδο δωρεάν.

Σημειώνεται ότι ο Σταφιδόκαμπος είναι η γενέτειρα του σκηνοθέτη της Ομάδας Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι» που ανεβάζει την παράσταση, Γιάννη Γαλανόπουλου. Ο Γιάννης Γαλανόπουλος πρόσφατα κατέκτησε το 4ο Πανελλήνιο Βραβείο Θεατρικού Έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για το «Φίδι στον κόρφο μου».

Η παράσταση διοργανώνεται από το Πνευματικό & Καλλιτεχνικό Κέντρο Σταφιδοκάμπου στο «Σινέ Ρόδον» όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται παραστάσεις, προκειμένου να αναδειχθεί το θέμα του Ημιτελούς Κινηματοθεάτρου Σταφιδοκάμπου, το οποίο παραμένει οικοδομή για πάνω από 20 χρόνια! Η Καρυφυλλιά Καραμπέτη, η Ελένη Ράντου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Χάρης Ρώμας, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Τζόυς Ευείδη με βίντεο έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στην καμπάνια «Ολοκληρώστε το ημιτελές κινηματοθέατρο Σταφιδόκαμπου.

Η ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι» με την κωμωδία που θα παρουσιάσει, θα προσφέρει στο κοινό μια παράσταση γεμάτη νοσταλγία, ανατροπές και γέλια μέχρι δακρύων. Κυρίως όμως θα θυμίσει στην πολιτεία το θέατρο που περιμένει πως μια μέρα θα ολοκληρωθεί…

Όλη η επικαιρότητα