ΕΠΣ Ηλείας

Παναγιωτακόπουλος (Ξενοφών Κρεστένων): «Γλυκιά ήττα, κερδίσαμε πολλά!»

Ακούστε το άρθρο

Ο Ξενοφών Κρεστένων δεν τα κατάφερε την περασμένη Τετάρτη, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο Ηλείας. Το έργο των παικτών του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν εξαρχής δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο αφού μόλις στο 9’ βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και στη συνέχεια όσο και αν προσπάθησαν η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Αυτό ήταν κάτι που αποτυπώθηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του τεχνικού των φιναλίστ ο οποίος τόνισε πως τα πράγματα δυσκόλεψαν από την αρχή αλλά για την ομάδα του ήταν μια «γλυκιά» ήττα καθώς αποκόμισαν πολλά κέρδη από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Όταν στο 10΄χάνεις 2-0, τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, αλλά δεν βγήκαμε άτακτα μπροστά. Γιατί όταν το κάνεις αυτό, μπορεί να υπάρξει διασυρμός. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας. Θεωρώ ότι μετά το 20΄ ισορροπήσαμε. Και αυτό δεν έγινε επειδή είχαμε φάει γκολ. Έγινε επειδή συνήθως αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα. Χρειάζεσαι περίπου ένα εικοσάλεπτο να ισορροπήσεις, να βρεις τα πατήματά σου και να δεις πού πας. Αυτό έγινε. Νομίζω ότι σήμερα ο Ξενοφών έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Αν κάναμε ένα γκολ και το σκορ γινόταν 2-1, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είναι μια γλυκιά ήττα, γιατί κερδίσαμε πολλά πράγματα. Με μια απόδοση η οποία δείχνει ότι μπορούμε αν μπούμε στα Πλέι Οφ, να πάμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Όλη η επικαιρότητα