Παναγιώτης Φιλιππαίος: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από το ”Είσαι το ταίρι μου”

Τη σειρά Είσαι το ταίρι μου που πρόβαλε το 2001 το Mega την θυμάσαι σίγουρα για πολλούς λόγους. Κάτι η ξεκαρδιστική Βίκυ Σταυροπούλου, κάτι ο ωραίος Αλέξης Γεωργούλης και κάτι το όμοφο love story τους η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου έχει μείνει ιστορική. Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της ήταν εκείνος του μικρού Μιλτιάδη, του γιου της Αννέτας Μπεζαντάκου και του Παναγιώτη Ζύγουρα. Ο Μιλτιάδης είναι ένα παιδί που ζει με έναν πολύ αυστηρό τρόπο διαπαιδαγώγησης και μιλά αρχαία ελληνικά καθημερινά. Η χαρά στη ζωή του έρχεται όταν γνωρίζει την έξω καρδιά Στέλλα.

Ο ρόλος του Μιλτιάδη είχε δοθεί στον μικρό τότε Παναγιώτη Φιλιππαίο. Τότε η Ελένη Μενεγάκη τον είχε ρωτήσει σε μία συνέντευξή τους: «Εσύ Πάνο μου, όταν μεγαλώσεις θα γίνεις ηθοποιός;». Η απάντησή του ήταν: «Δεν κατάλαβες, είμαι ήδη ηθοποιός».

Πάντως ο Παναγιώτης Φιλιππαίος αν εξαιρέσουμε ένα μικρό του guest στη σειρά Κάτω Παρτάλι, όπου ξανασυναντήθηκε με τη Βίκυ Σταυροπούλου, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την υποκριτική. Δύο χρόνια μετά τη σειρά, όταν ήταν 11 ετών, εξέδωσε ένα μυθιστόρημα αλλά τελικά μεγαλώνοντας σπούδασε γραφικές τέχνες. Ο Παναγιώτης, σύμφωνα με τα social media του, ζει στην Αθήνα και δηλώνει ερωτευμένος με τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Και κάνοντας μια βόλτα στο Instagram του, δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε. Εσύ;

   

Πηγή: LADYLIKE