Γ Εθνική

Παναργειακοός – Πανηλειακός: Παίζει τα «ρέστα» του στο Άργος!

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην Γ’ Εθνική παίζει σήμερα στο Άργος ο Πανηλειακός που στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Παναργειακό με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η κατάσταση μάλλον θα είναι μη αναστρέψιμη..

Οι ερυθρόλευκοι μετά και τη νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών κόντρα στο Γύθειο βρίσκονται στα «σχοινιά» ωστόσο εμφανίζονται αποφασισμένοι τουλάχιστον κόντρα στους αποδυναμωμένους «Λύκους» να κάνουν το καθήκον τους και να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κόλπο της σωτηρίας.

Η πυργιώτικη ομάδα μετά και τις τελευταίες προσθήκες έχει αποκτήσει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος καθώς τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν άμεσα, αρχής γενομένης από σήμερα στο Άργος προκειμένου όταν «δέσουν» όλοι μαζί, να μην είναι πολύ αργά.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος θα έχει σήμερα στην διάθεση του τον Δ. Τσίγκρηλα που εξέτισε και τον νεοαποκτηθέντα Λεονάρντο Φερνάντες του οποίου το δλετίο εκδόθηκε, αποκτώντας έτσι και άλλες λύσεις στην άμυνα ενώ τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο προηγούμενο ματς μεσοβδόμαδα Έλιοτ, Ντίας και Τσαγκάρης δεν αναμένεται να τους κοστίσουν τη συμμετοχή.

Όλη η επικαιρότητα