Γ Εθνική

Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας 1-5: Mια ονειρική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!

Ακούστε το άρθρο

Μια ονειρική χρονιά που έφερε τον ΠΑΟ Βάρδας στην τιμητικότατη τρίτη θέση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με θρίαμβο χθες στο Άργος, αφού οι πράσινοι του Ηλία Φωτόπουλου συνέτριψαν χθες με 5-1 τον Παναργειακό. Σκόρερ των τερμάτων της «Μπάρτσα» οι Καρούτης(δύο γκολ), Σαμπανέι (δύο γκολ) και Καλογερόπουλος ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «Λύκοι» που έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των Βαρδαίων ήταν απλά να μειώσουν προσωρινά σε 2-1 με τον Καλογέρη. Η συνολική συγκομιδή του ΠΑΟΒ στον φετινό 3ο όμιλο ήταν 48 βαθμοί με 39 γκολ ενεργητικό και 26 παθητικό και μόνο η πρωταθλήτρια Παναχαϊκή και η Χαλκίδα τερμάτισαν πάνω από αυτόν, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο παράσημο για την ομάδα της Βουπρασίας.

O αγώνας

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν φουριόζοι την αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με το πλασέ του Καρούτη ενώ επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αξιοποιώντας το γύρισμα του Καλογερόπουλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τον Παναργειακό, αφού στο 47’ ο Καλογέρης νίκησε τον Καπούταγλη μειώνοντας σε 1-2.

Ο Σαμπανέι στο 58’, μετά την σέντρα του Γούρμου, έδωσε και πάλι αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 1-3 , ενώ ο επιθετικός του ΠΑΟΒ στο 64’ αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε σωστά τον Τσέλιο, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4, πετυχαίνοντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 71’ ο ταλαντούχος Καλογερόπουλος μετά από κάθετη του Καρούτη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τσέλιος,  Πολιανίδης (46’ Στασινόπουλος), Ραχίμ, Σιάτρας, Φίλης, Πάπη, Παπουτσής (46’ Καρέλης), Καλύβας, Βιδάλης, Καλογέρης (60’ Φασουλής), Παναγιωτόπουλος

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Πατάπης, Γ. Πολίτης (69΄ Παλιάτσας), Καρούτης, Καλογερόπουλος, Σαμπανέι (73΄ Κακαφώνης), Γούρμος (61΄ Μητρόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα