Super league Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα είπαν Αλαφούζος-Ουζουνίδης

Ακούστε το άρθρο

Πάνω στο πλάνο που είχαν συμφωνήσει με τη λήξη της περιόδου θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως ήταν γνωστό από το πρωί η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό εκτός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του προπονητή της ομάδας συμμετείχαν κι άλλα στελέχη της διοίκησης.

Αλαφούζος και Ουζουνίδης συζήτησαν για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Για το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, όπως και για κάθε άλλο παίκτη της ομάδας που θα έρθει επίσημη πρόταση για να παραχωρηθεί, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφοροποίηση και η διοίκηση θα προχωρήσει εφόσον υπάρξει και η ανάλογη ικανοποίηση στο οικονομικό.

Επίσης όποιος βασικός παίκτης θα αποχωρήσει θα αντικατασταθεί άμεσα με κάποιον άλλο, αλλά με μικρότερο κασέ. Ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε τον Ουζουνίδη ότι θα γίνουν μεταγραφές και η ομάδα θα ενισχυθεί, αλλά το μπάτζετ δεν θα είναι το ίδιο όπως αυτό της περασμένης περιόδου (επί Στραματσόνι).

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι ο αντικαταστάτης του παλαίμαχου διεθνούς άσου θα προσληφθεί άμεσα, ίσως κι εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Άλτμαν και Κολοβέτσιου, αναμένεται να προχωρήσουν κανονικά και δεν αποκλείεται να κλείσουν οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες. Για τον Εμποκού και τον Κλωναρίδη δεν έγινε γνωστό εάν θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθούν από Βερόνα και Λιλ αντίστοιχα.

Όλη η επικαιρότητα