Γ Εθνική

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-2: Όργια Ματσούκα και τελικά «Χ» …

Ακούστε το άρθρο

Με το … έτσι θέλω ο διαιτητής Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία, έκοψε δυο πολύτιμους βαθμούς από τον Πανηλειακό, που αν και προηγήθηκε με 2-0, τελικά ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα της Ηλείας, που άξιζε τη νίκη, αλλά λόγω των αλλοπρόσαλλων αποφάσεων του διαιτητή στο β’ μέρος, έχασε την ευκαιρία να περάσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Και δεν είναι μόνο το ότι ο Ματσούκας έκλεψε δυο βαθμούς από τον Πανηλειακό.

Χρέωσε άδικα με κάρτα τους Μπαρμπαρούση και Κωνσταντακόπουλο, που είναι η 4η και δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο την προσεχή Κυριακή.

Επίσης στο 70’ δεν έδωσε καθαρή κόκκινη στον Ντούνη, τον τερματοφύλακα του Αιγίου, που κτύπησε τον Αντωνόπουλο (έδωσε από μια κιτρίνη στους δυο παίκτες).

Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις από τον διαιτητή, όλες εις βάρος των «ερυθρόλευκων».

Ο αγώνας με λίγα λόγια

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 7′ πήραν το προβάδισμα (0-1) με τον Μπαρμπαρούση, που πήρε πάσα από τον Αντωνόπουλο, δοκίμασε αρχικά ένα σουτ που δεν «έπιασε», όμως στην εξέλιξη της φάσης πλάσαρε εύστοχα τον Ντούνη.

Και αφού στο 12′  το γυριστό σουτ του Πρέντι κόντραρε σε αμυντικό, στο 18′  είχαμε το δεύτερο γκολ του Πανηλειακού (0-2) ξανά με τον Μπαρμπαρούση που εκμεταλλεύτηκε αντεπίθεση της ομάδας του.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, και αφού είχε αρχίσει το διαιτητικό ρεσιτάλ, στο 59΄ ο Παναιγιάλειος είχε μια καλή φάση, με τον Φουρτάδο να σουτάρει και να αποκρούει ο Καρακίτσος.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 71′ (1-2) με μακρινό φάουλ του Λούγκου και έφτασαν στην ισοφάριση στο 87′  με τον Καλούδη σε φάση διαρκείας (2-2).

Οι συνθέσεις 

Παναιγιάλειος: Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Σούλης, Παπασπηλιόπουλος, Λούγκος, Μπακατσέλος (37΄ Σκούτας), Τζανουλίνος, Κούντικ, Φουρτάδο, Σπυρόπουλος (59′ Καλούδης).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος, Κωνσταντακόπουλος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι, Χατζηστάμου (61΄ Δ. Τσίγκρηλας), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (71΄ Πλαστουργός), Νικολόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα