Εκπαίδευση Ηλεία

Πανελλαδικές 2019: Οι επιτυχίες των μαθητών της Ηλείας συνεχίζονται…

Ακούστε το άρθρο

Οι επιτυχίες των μαθητών της Ηλείας συνεχίζονται και η εφημ. «Πατρίς», παρουσιάζει σήμερα 14 ακόμα επιτυχόντες από σχολεία της Ηλείας, με τους οποίους – για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας – δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Φυσικά, ο μεγάλος κατάλογος των επιτυχόντων δεν τελειώνει εδώ, αφού όλα τα σχολεία της Ηλείας, έχουν μαθητές που έχουν πετύχει βαθμολογίες ικανές για να τους εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους. Κι αυτή είναι η επιτυχία τους!

Η εφημ. «Πατρίς» δεν έχει παρά να συγχαρεί για μια ακόμα φορά όλα τα παιδιά, αυτά με τα οποία επικοινώνησε αλλά και εκείνα που δεν κατάφερε να βρει.

Δημήτρης Βασιλόπουλος – 2ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών – 18.130

«Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια επίπονη και εξοντωτική διαδικασία που επιτέλους ολοκληρώθηκε. Είναι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμά μου και πιστεύω πως θα πετύχω τον αρχικό μου στόχο, ο οποίος είναι η εισαγωγή μου στη Νομική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό πρώτα απ όλα, τους καθηγητές μου κα Πανοπούλου Ιωάννα,  κα Παναγιωτόπουλου Όλγα και τον κο Παπαδόπουλο Σακη, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο! Ένα ευχαριστώ αξίζει επίσης και στην οικογένεια μου καθώς στους φίλους και στα παιδιά από τους  Προσκόπους, για τη στήριξη και την υπομονή τους, που με άντεξαν  όλο αυτό το διάστημα».

Δημήτρης Δηλάρης – 1ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 17.882

«Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, δεδομένου ότι θα θέματα, στο πεδίο των Θετικών Σπουδών, ήταν απαιτητικά. Η πολύ καλή προετοιμασία και η ψυχραιμία που επέδειξα την ώρα της εξέτασης, μου έδωσαν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά και αυτή τη δοκιμασία. Έχω πετύχει το στόχο μου, που είναι η σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και γι’ αυτή μου την επιτυχία θα ήθελα να ευχαριστώ στην οικογένειά μου που στηρίζει διαρκώς, τους καθηγητές μου από το πρ1ο λύκειο Πύργου καθώς και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ, Αλέκο Λίμουρα και Γιάννη Κουτρουμάνο, αλλά και τη φιλόλογο Αναστασία Τσουκαλά. Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους συμμαθητές μου, για την προσπάθεια που έκαναν τη φετινή χρονιά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».

Λεωνίδας Φωτεινόπουλος – ΓΕΛ Πελοπίου

Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών – 17.583 μόρια

«Το αποτέλεσμα με χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει τους κόπους μου, καθώς επιτρέπει την είσοδό μου στη Σχολή της πρώτης επιλογής μου, τη Νομική. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν για όλους τους μαθητές έναν ¨Γολγοθά¨, και το να εισπράττεις στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα, μετά από ¨επίπονη¨ προσπάθεια, σίγουρα σε κάνει ευτυχισμένο. Αρωγοί στην προσπάθειά μου, στάθηκαν η οικογένειά μου, οι καθηγητές μου και οι φίλοι μου, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολύτιμη στήριξη τους. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών, καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία».

Σοφία Γαβρά – 4ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών – 17.340

«Ήταν μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες. Η διαδρομή αυτή ήταν αρκετά ψυχοφθόρα, αλλά θεωρώ ότι ο αρχικός μου στόχος, που ήταν η «Ψυχολογία» θα επιτευχθεί. Το αποτέλεσμα όμως αυτό δεν θα ήταν το ίδιο, χωρίς τη στήριξη των γονιών και των καθηγητών μου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη προσπάθεια και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω»

Ιωάννα Αποστολοπούλου – ΓΕΛ Βουνάργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 17.146

«Είμαι πολύ χαρούμενη που οι προσπάθειες χρόνων και ο κόπος μου, μου επέτρεψαν να συγκεντρώσω αυτή τη βαθμολογία. Χρειάζεται υπομονή, καλή ψυχολογία και προσήλωση στο στόχο σου. Στο δύσκολο αυτό αγώνα ήταν δίπλα μου η οικογένεια μου και οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο «ΑΛΜΑ», ο Φυσικός κ. Βώσσος Κων/νος, ο Χημικός κ. Δεββές Γιώργος, η Βιολόγος μου κα Ανδρεοπούλου Κων/να και ο Φιλόλογος μου κ. Παπαδόπουλος Σάκης, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω για την επιμονή και πίστη που έδειξαν σ’ εμένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους καθηγητές του σχολείου για τη στήριξη τους, όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η σχολή του Χημικού».

Μαρία Γεωργοπούλου – 3ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 16.600

«Ήταν αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Λόγω των απαιτητικών θεμάτων η πλειοψηφία των μαθητών δεν κατάφερε να πετύχει την επιθυμητή βαθμολογία, ωστόσο θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλά και σε αυτά που δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με βοήθησαν στην πορεία μου μέχρι τώρα, το φροντιστήριο «Άλμα» καθώς και τους κοντινούς μου ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου».

Γιάννης Κολλύρης – 4ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 16.216

«Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω την μητέρα μου και την οικογένειά της που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μπορέσω να συγκεντρώσω 16.216 μόρια στο 2ο πεδίο, παρά την αυξημένη δυσκολία των θεμάτων και τις εκπλήξεις στην βαθμολόγηση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου μου καθώς και τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΑΛΜΑ» που με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια στην προσπάθειά μου, και κατάφερα έτσι να γράψω υψηλές βαθμολογίες τόσο στο μάθημα της Χημείας όσο και των Μαθηματικών. Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την διεύθυνση σπουδών του φροντιστηρίου «ΑΛΜΑ» που στηρίζει τα παιδιά και τα αντιμετωπίζει πρωτίστως ως ανθρώπινες προσωπικότητες και μαθητές, αφήνοντας στο περιθώριο την οποία πελατειακή αντιμετώπιση. Προς το παρόν, καλούμαστε να λύσουμε έναν τελευταίο γρίφο με την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού ενώ απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας».

Μαρίνος Δημητρακόπουλος – 3ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 16.210

«Ήταν μια κουραστική χρόνια για τα περισσότερα παιδιά της τρίτης λυκείου . Παρόλο που πολλά από αυτά δεν τα πήγαν όπως θα ήθελαν πρέπει να ξέρουν πως οι πανελλήνιες είναι απλά μια ευκαιρία η οποία μπορεί να διευκολύνει την ζωή ενός νέου.  Όμως η ζωή δεν τελειώνει εδώ!  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου απ το  φροντιστήριο που έκαναν ο,τι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσω έως εδώ. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που με στήριζε όλο αυτόν τον καιρό , ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα όπου είχε αρχίσει να βγαίνει η κούραση της χρονιάς. Σε σχέση με τα περσινά δεδομένα πιάνω την σχολή που θέλω και εάν σταθώ τυχερός μπορεί να περάσω και στην πόλη που επιθυμώ».

Εύα Κουσιαφέ – 1ο ΓΕΛ Πύργου

Ο.Π Θετικών Σπουδών – 15.865

«Με βάση τα δεδομένα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία των θεμάτων στην κατεύθυνση μου, είμαι ικανοποιημένη για την βαθμολογία που συγκέντρωσα. Σίγουρα ο κόπος και ο αγώνας του τελευταίου χρόνου δεν ανταμείφθηκαν πλήρως, αλλά, παρόλα αυτά, νιώθω χαρούμενη που μπορώ να περάσω στη Σχολή της προτίμησης μου, Πολιτικών Μηχανικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Άνοδος» για την προετοιμασία και την ψυχική συμπαράσταση που μου έδωσαν και ειδικά τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο ,τον κ.Γιάννη Κουτρουμάνο, τον κ.Λίμουρα, τον κ.Χρυσανθόπουλο και φυσικά τις κύριες Ζωή και Σοφία Βούρτση».

Μαριζέτα Κόλλια – 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Τομέας Υγείας – 18.135

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που έχω καταφέρει. Χρειαζόταν επιμονή, υπομονή, πρόγραμμα και δουλειά. Ειλικρινά νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, παρά την όλη ψυχοφθόρα διαδικασία που περάσαμε εμείς οι μαθητές. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους καθηγητές μου, οι οποίοι με βοηθούσαν στο να φτάσω όλο και πιο κοντά στο όνειρό μου, αλλά και την οικογένειά μου, που μου παρείχε συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με επιτυχία».

Έλενα Κωνσταντοπούλου – 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Τομέας Υγείας – 16.400

«Μια δύσκολη χρονιά τελείωσε. Πιστεύω ότι πέτυχα τον στόχο μου, να εισαχθώ στη Σχολή Φυσιοθεραπείας της  Πάτρας (Αιγίου)και θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο μου, το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας γιατί όλοι οι καθηγητές με στήριξαν στην προσπάθεια μου, όπως και οι καθηγητές του φροντιστηρίου μου, που ήταν πάντα δίπλα μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξες όλη αυτή την χρόνια. Με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμαθητές μου».

Γιάννης Πήττας – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Τομέας Υγείας – 16.345

«Η διαδικασία  των Πανελλαδικών εξετάσεων δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, νιώθω ικανοποιημένος με την επίδοση μου και πλέον στόχος μου είναι να καταφέρω να εισαχθώ σε μια από τις Σχολές Υγείας όπως η Πανεπιστημιακή Νοσηλευτική και η φυσικοθεραπεία. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου αλλά και τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου που με βοήθησαν και με στήριξαν στην προσπάθεια μου».

Δήμητρα Μαλεβίτη – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Τομέας Υγείας – 15.640

«Επειδή υπολόγιζα λίγο πιο χαμηλή βαθμολογία, όταν είδα τα αποτελέσματα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί ανταμείφθηκε ο κόπος μου και θα μπορέσω να εισαχθώ στην Σχολή της πρώτης μου προτίμησης, τη Λογοθεραπεία Καλαμάτας.

   Τα τελευταία δυο χρόνια της προετοιμασίας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά, αλλά διάβασα πολύ, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις με αποτέλεσμα και οι επιδόσεις μου να βελτιωθούν στο σχολείο αλλά και να γράψω καλά στις Πανελλαδικές.

   Θέλω να ευχαριστώ τον καθηγητή μου κ.Νικολόπουλο από το 2ο ΕΠΑΛ και τους φροντιστές μου για την βοήθειά τους, καθώς επίσης την οικογένειά μου για την στήριξη τους σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Όλη η επικαιρότητα