Αθλητισμός

Πανελλήνια καταξίωση για τον Επειό

Ακούστε το άρθρο

Η κολυμβητική σεζόν τελείωσε με θεαματική άνοδο του Επειού στο εθνικό ranking της Ομοσπονδίας

Με απόλυτη επιτυχία για τον Επειό Ήλιδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παμπαίδων  – Παγκορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 20 έως 22 Ιουλίου 2019 και συνάμα η κολυμβητική σεζόν. Ο ηλειακός σύλλογος, πέτυχε θεαματική άνοδο στην γενική κατάταξη της Ομοσπονδίας.

Ο  Επειός στον Βόλο συμμετείχε με έναν αθλητή, ο οποίος και βοήθησε με τις εμφανίσεις του σε τρία αγωνίσματα,  να πλασαριστεί ο Επειός στην  61η   θέση  στην ομαδική βαθμολογία των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄, ανάμεσα σε 93  συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν.

Ο Επειός, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στα Πρωταθλήματα των κατηγοριών, κατάφερε να πλασαριστεί στην  85η  θέση στη Γενική Βαθμολογία του 2019 για αγόρια και κορίτσια, ανάμεσα σε 122 συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν  σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, συγκεντρώνοντας «27,0» βαθμούς.

Επιτυχίες τεράστιες για έναν σύλλογο με τέσσερις μόλις χρονιές αγωνιστικής δράσης, στις οποίες μέχρι τώρα δεν είχε κατορθώσει καν να βαθμολογηθεί, κατά συνέπεια βρισκόταν πολύ πιο κάτω από τις φετινές του θέσεις.

Συμμετοχή σε δύο τελικούς και έναν Ημιτελικό!

Ως γνωστόν, ο πολλά υποσχόμενος  13χρονος (γεν. 2006 ) κολυμβητής  του Επειού  Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος  αγωνίστηκε στον  μεγάλο  τελικό του αγωνίσματος των 200μ. ελεύθερο, και με χρόνο  02: 11:13 κατέλαβε την 8η θέση,  στον μεγάλο  τελικό των 400μ. ελεύθερο κατέλαβε την 6η  θέση  με χρόνο  04:35:10  και στον μικρό τελικό των 100μ. ελεύθερο κατέλαβε την  4η  θέση με χρόνο  01:01:42.

Ο  Μάριος συναγωνίστηκε με πολύ καλούς αθλητές και παρά τις αντιξοότητες με κλειστό  το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας  για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται  σε συνεχή ανοδική πορεία.  Με υγεία,  μεράκι, συστηματική  δουλειά και συνεχή προσπάθεια, θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και έκανε γνωστό το όνομα της  Ηλείας  και του Επειού  Ήλιδας  σε όλη την Ελλάδα.  Ευχόμαστε στον  νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια, υγεία και δύναμη ώστε να διακρίνεται  στο μέλλον και διεθνώς!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, ευχαριστεί πολύ για όλα τους: Αργύρη  Σάκκο, Μιχάλη Γιουβάνη,  Ελεάνα Θεοχάρη, Αθανάσιο  Λάβδα,  Λένα Δαμιανάκη ,  Ευστάθιο Κωνσταντινίδη,  Λάμπρο Αναστασόπουλο, Παναγιώτη  Χριστοφή,  Μαρία Γιαννοπούλου τις Φυσικοθεραπεύτριες μας Ειρήνη Τσαγκοδημητροπούλου και Σοφία Χαραλαμποπούλου τον μασέρ της ομάδας  Γεώργιο Καποτά  την  Διαιτολόγο – Διατροφολόγο  και πολυνίκη κολυμβήτρια όλων των εποχών Τόνια Μαχαίρα και τους Γιατρούς Αθανάσιο Τσούμα και  Άγγελο Λιβαθινό  για την άψογη συνεργασία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης και Masters  για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση τους σε όλους τους τομείς .

Ο Επειός Ήλιδας, συνεχίζει ακάθεκτος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής, να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης,  της τεχνικής κολύμβησης,  της Υδατοσφαίρισης  (Πόλο) και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν διακρίσεις

https://www.facebook.com/epeiosilidas

www.epeiosilidas.gr

E-mail: info@epeiosilidas.gr

ΤΗΛ : 6944 595 345   &   6987 946 600

  ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

        Για το  Δ.Σ

     Ο Πρόεδρος

 Θεόδωρος  Σάκκος

Όλη η επικαιρότητα