Πανελλήνιο MX-4ος αγώνας, Τρίκαλα: Δεύτερος ο Δημολιάνης στην OPEN & ο Κανελλόπουλος στην ΜΧ85

Στην πίστα του Πρίνου στα Τρίκαλα έγινε το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Στην κατηγορία ΜΧ1, αναδείχθηκε νικητής ο Γιάννης Τουρατζίδης, ακολουθούμενος από τον Παναγιώτη Κουζή, ενώ ο Δημήτρης Κοντολέτας της ΑΟΛΜΟ ήταν 4ος γενικής.

Στην ΜΧ2 ο «συνήθης ύποπτος» Αλέξανδρος Γεωργαντάς, πήρε άνετα την συνολική νίκη του διημέρου, ενώ ο Αντώνης Σάγμαλης με το δίχρονο 125, ήταν ο νικητής της ΜΧ2Τ. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ωραίες μάχες στην κατηγορία.

Στην Open, ο Βούλγαρος Martin Todorov επικράτησε εύκολα, με τον Σταμάτη Δημολιάνη της ΑΟΛΜΟ να παίρνει δύο δεύτερες θέσεις και κατά συνέπεια την δεύτερη θέση συνολικά στο διήμερο. Ο Σπύρος Μητρόπουλος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν 13ος γενικής και 1ος στην SENIOR.

Στις μικρότερες κατηγορίες είχαμε τη νίκη του Νίκου Κοσιάβελου, που έβαλε φωτιά στην ΜΧ85, καθώς πλέον τρεις αναβάτες (μαζί με τον Κιοσάβελο, οι Κανελλόπουλος της ΑΟΛΜΟ που ήταν 2ος στα Τρίκαλα και Παυλόπουλος) θα κονταροχτυπηθούν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Στην ΜΧ65 o νεαρός Φωτάκης κυριολεκτικά πετούσε, χωρίς να δώσει την ευκαιρία σε κανέναν αντίπαλό του να τον αμφισβητήσει, με τον Χρήστο – Παναγιώτη Ταμβάκο της ΔΙΑΘΛΗΣΗ να είναι 4ος.