Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου Ανδρών και Γυναικών: Ασημένια μετάλλια για Μαργαρίτα Τσουκαλά και Νίκο Καψή

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των Ηλείων αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου Ανδρών και Γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό Ειρήνης και Φιλίας.

Πέρα από το χρυσό του Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ, μετάλλια κατέκτησαν και η Μαργαρίτα Τσουκαλά, με τον Νίκο Καψή.

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά κατέκτησε το ασημένιο στο πένταθλο, ανεβαίνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά στην δεύτερη θέση, ενώ ο Νίκος Καψής κατέκτησε επίσης το ασημένιο στο άλμα σε μήκος με επίδοση 7 μέτρα και 48 εκατοστά, ενώ είχε δυο άλματα κοντά στα 8 μέτρα, που όμως δεν μέτρησαν.

Στο άλμα σε μήκος αγωνίστηκε και ο 18χρονος αθλητής του Απόλλωνα Πύργου Ηλίας Κελεσίδης που στον τελικό πήρε την 8η θέση με 6μέτρα και 79 εκατοστά, δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που έρχονται.
Πολύ κοντά στο μετάλλιο βρέθηκαν και οι Παναγιώτης Μάντης του Πανιωνίου (με καταγωγή από την Γαστούνη) και Στέλιος Φιλάι του Ολυμπιακού (με καταγωγή από τον Πύργο).

Ο Παναγιώτης Μάντης ήταν 4ος στο έπταθλο και ο Στέλιος Φιλάι επίσης 4ος στα 1500 μέτρα.

Η Βασιλική Ντούση ήταν 6η στον τελικό του τριπλούν, ενώ η Βάσω Μαρκοπούλου ήταν 11η στον τελικό του μήκους (είναι φοιτήτρια ιατρικής).

Συνολικά στο πανελλήνιο είχαμε τρία όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, ένα όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ένα όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και δύο πανελλήνια ρεκόρ.