Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2019: Ηλειακές επιτυχίες στο Άργος

Ακούστε το άρθρο

Κάτω από μια καλοκαιρινή ημέρα, πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2019 στην πίστα του Άργους, με τους αρκετούς θεατές να απολαμβάνουν τον καιρό και τους θεαματικούς αγώνες όλων των κατηγοριών. Την μεγάλη μάχη της μεγάλης κατηγορίας κέρδισε ο Γιάννης Τουρατζίδης με τον Ανδρέα Ανδρέου να παίρνει την πρώτη του νίκη στην ΜΧ2.

Ο Βασίλης Πακαταρίδης πήρε ακόμα μια άνετη νίκη στην ΟΡΕΝ με τον Σπύρο Μητρόπουλο της ΔΙΑΘΛΗΣΗ να επικρατεί στην Senior. Διπλές νίκες πέτυχαν οι Σωτήρης Φωτάκης στην ΜΧ65 και Καμαρινός Παυλόπουλος στην ΜΧ85 για τις μικρές κατηγορίες.

Από τους Ηλείους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα πέρα από τον Σπυρόπουλο, στην κατηγορία ΟΠΕΝ ο Σταμάτης Δημολιάνης της ΑΟΛΜΟ ισοβάθμησε στην 2η  θέση με τον Ανδρέα Λιάκο, αφού ήταν 2ος στο πρώτο σκέλος και 3ος στο δεύτερο σκέλος, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Σπύρος Μητρόπουλος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν 11ος (9ος στο πρώτο σκέλος και 11ος στο δεύτερο).

Στην ΜΧ65 ο Παναγιώτης – Χρήστος Ταμβάκος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ κατέκτησε την 2η θέση (3ος και 2ος στα δυο σκέλη), ενώ στην ΜΧ85 ο Νίκος Κανελλόπουλος της ΑΟΛΜΟ ήταν επίσης 2ος (κατέκτησε την 2η θέση και στα δυο σκέλη).

Όλη η επικαιρότητα