Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross: Εντυπωσίασαν Σωτηρόπουλος, Κοντολέτας και Ντούζος

Ακούστε το άρθρο

Παρά την ζέστη και την βροχή που είχαμε για ένα χρονικό διάστημα, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Πλατάνου Αρχ. Ολυμπίας, ενθουσιάστηκαν από το θέαμα που τους πρόσφεραν οι αναβάτες που συμμετείχαν στον τελευταίο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross.

Τον αγώνα διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ και σε αυτόν συμμετείχαν οι κορυφαίοι Έλληνες και φυσικά Ηλείοι αναβάτες.

Τώρα όσον αφορά τα αποτελέσματα στην κατηγορία ΜΧ1 ο Δημήτρης Κοντολέτας της ΑΟΛΜΟ ήταν 2ος στο α’ σκέλος (πρώτος ήταν ο Παναγιώτης Κουζής) και πρώτος στο δεύτερο σκέλος. Έτσι στην τελική βαθμολογία ο Ηλείος πρωταθλητής ήταν πρώτος, με δεύτερο τον Ανάργυρο Τσάρνα και τρίτο τον Γιώργο Ηλιόπουλο.

Στην κατηγορία MX2 o Νίκος Λυρίου ήταν πρώτος και στα δυο σκέλη, ενώ τον ακολούθησαν στην συνολική βαθμολογία του διημέρου οι Παναγιώτης Παπίλας και Ανδρέας Ανδρέου.

Στην ΜΧ85 στην συνολική βαθμολογία του διημέρου πρώτος ήταν ο Μάριος Κανάκης, τον οποίο ακολούθησαν οι Γιώργος Μαυράκης, Νικόλαος Κοσιάβελος και Νικόλαος Κανελλόπουλος της ΑΟΛΜΟ.

Στην ΜΧ65 στην συνολική βαθμολογία του διημέρου πρώτος ήταν ο Σωτήριος Φωτάκης, τον οποίο ακολούθησαν οι Μιχαήλ Σακελλαρίου, Δημήτρης Γανωτής και Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ.

Στην ΟΠΕΝ o Νίκος Σωτηρόπουλος της ΑΟΛΜΟ ήταν πρώτος, ενώ τον ακολούθησαν οι Βασίλειος Πακαταρίδης και Σάββας Σάββας, ενώ ο Διονύσιος Κονδυλόπουλος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν 4ος.  Ο Σταμάτης Δημολιάνης της ΑΟΛΜΟ ήταν 5ος, ενώ ο Αναστάσιος Σπήλιος της ΑΟΛΜΟ ήταν 17ος.

Στην βαθμολογία διημέρου στην QUAD ο Κωνσταντίνος Ντούζος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν πρώτος, με τρίτο τον Αλέξανδρο Κατσινέλη πάλι της ΔΙΑΘΛΗΣΗ. Τέλος στην κατηγορία QUAD B ο Γιώργος Χριστόπουλος της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν 2ος και ο Νέστωρας Γαζέτας επίσης της ΔΙΑΘΛΗΣΗ ήταν 4ος.

*** Σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:55.788 o Άρης Τσαρνάς πέτυχε τον απόλυτο χρόνο της ημέρας στις δοκιμές του Σαββάτου για τον έβδομο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018.

Όλη η επικαιρότητα