Ηλεία

Πανέτοιμοι και αισιόδοξοι για τη «Λευκή Νύχτα» οι έμποροι του Πύργου – Έρχεται να εντυπωσιάσει

Ακούστε το άρθρο

Προετοιμασμένοι για την Λευκή Νύχτα, που «έρχεται» το Σάββατο στον Πύργο, είναι οι καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι, αναμένεται να βάλουν εκπτώσεις ακόμα και 60% σε πολλά είδη τους..

Πρόκειται για την 4η Λευκή Νύχτα που πραγματοποιείται στον Πύργο, με τους επαγγελματίες να είναι αρκετά αισιόδοξοι πως οι καταναλωτές θα επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ σε συνδυασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί, αναμένεται η κίνηση να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Όπως ανέφεραν επαγγελματίες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», οι εκπτώσεις που θα έχουν τα καταστήματα είναι αρκετά καλές με αποτέλεσμα αυτό να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει τις αγορές του επιλέγοντας τα προϊόντα που θέλει σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ήδη οι επαγγελματίες του Πύργου έχουν προμηθευθεί ποικιλία ειδών και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους καταναλωτές το ερχόμενο Σάββατο όπου τα καταστήματά τους θα είναι ανοικτά και το απόγευμα έως τα ξημερώματα της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση της Λευκής Νύχτας, τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη του Πύργου καθώς ήδη τις προηγούμενες χρονιές τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ίδιοι καταναλωτές έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις πλούσιες προσφορές που υπάρχουν σε όλα τα είδη. Από ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, παιδικά ενδύματα και υποδήματα καθώς και προϊόντα για το σπίτι, τον κήπο ακόμα και την παραλία, θα κυμαίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλη η επικαιρότητα