Γ Εθνική

Πανηλειακός: Άλλαξε την ώρα του φιλικού με τον Πέλοπα Κιάτου για να δει τον …Κόροιβο!

Ακούστε το άρθρο

Στην αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου , στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου το Σάββατο, προχώρησε ο Πανηλειακός καθώς στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μεταβεί λίγα μέτρα πιο δίπλα στο Κλειστό του Πύργου για να ενισχύσει την προσπάθεια του Κοροίβου απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O A.O. Πανηλειακός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του, πως το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ., μετατίθεται για τις 4 μ.μ.

Ο λόγος της αλλαγής της ώρας είναι ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Κοροίβου με τον Προμηθέα που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό του Πύργου και εμείς ως Πανηλειακός θέλουμε να στηρίξουμε την κίνηση αυτή της διοίκησης της ηλειακής ΚΑΕ.

Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ακολούθως να μεταβούμε στο Κλειστό, προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα όλης της Ηλείας, την ΚΑΕ Κόροιβος , στον πρώτο του φετινό αγώνα.

Κάλεσμα παρουσίασης της εμφάνισης και του ποδοσφαιρικού τμήματος για την περίοδο 2017-2018

Τη Δευτέρα 25/9 και ώρα 20.30 στο εστιατόριο “Πιπερίτσα” στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της εμφάνισης και του ποδοσφαιρικού τμήματος για την περίοδο 2017-2018.

Η είσοδος είναι για όλους δωρεάν.

Όλη η επικαιρότητα