Γ Εθνική

«Μπαράζ» ανανεώσεων παικτών για τον Πανηλειακό

Ακούστε το άρθρο

Και εκεί που οι πιθανότητες να κατέβει ο Πανηλειακός την νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν σχεδόν απίθανες, όχι απλά θα κατέβει κανονικά, αλλά προχωράει σε σημαντικές ανανεώσεις από το περσινό του ρόστερ.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Γιάννη Σωτηρόπουλου, σειρά πήρε κι ο επίσης έμπειρος γκολκίπερ Γιάννης Καπετανάκης, η ανακοίνωση του συλλόγου:

Και την νέα σεζόν ο Διονύσης Πλαστουργός στον Πανηλειακό- Η δέσμευση μετά τον τραυματισμό του, που έγινε πράξη .Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Πλαστουργό και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Και ο Μπουρνέλης μαζί την νέα σεζόν, αναλυτικά η ανακοίνωση:

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Μπουρνέλη και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Ανανέωσαν και οι μικροί  Κατελούζος και Βουργουντζής

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κατελούζο και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βουργουντζή και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα