Γ Εθνική

Πανηλειακός: Ανασύνταξη… τώρα!

Ακούστε το άρθρο

Με σκυμμένο το κεφάλι και πληγωμένο τον εγωισμό επέστρεψε από τα Βραχνέικα ο Πανηλειακός, εκεί όπου γνώρισε τη δεύτερή του φετινή ήττα και από εκεί που φλέρταρε με την κορυφή, τώρα φλερτάρει με τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα αυτά μάλιστα, την στιγμή που την Κυριακή έρχεται το μεγάλο ηλειακό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Αστέρα, στο οποίο η νίκη, πέρα από το γόητρο, πλέον έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία. Η αλήθεια είναι ότι για έναν ακόμα αγώνα, πέρα από την ατυχία του γκολ στο τέλος και τις όποιες λάθος διαιτητικές αποφάσεις ίσως έγιναν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Πανηλειακός δεν ήταν καλός, πράγμα που αποτυπώθηκε και στο σκορ.

Άπαντες στην ομάδα έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες που τους αναλογούν, είτε μιλάμε για παίκτες και την απόδοση που έχουν, είτε μιλάμε για προπονητή και τις επιλογές που κάνει, είτε μιλάμε για διοίκηση και το σχεδιασμό που έγινε. Το σημαντικό ωστόσο, είναι η ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο να δείξει χαρακτήρα και να ορθοποδήσει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, όταν και μοιάζει δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Στα θετικά συγκαταλέγεται τουλάχιστον η επιστροφή του Σωτηρόπουλου από την τιμωρία και η βελτίωση της κατάστασης των τραυματιών Νιφορόπουλου και Σκοζάι, με τον πρώτο μάλιστα να παίρνει και λίγο χρόνο συμμετοχής την περασμένη Κυριακή.

Ο Πανηλειακός αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη για το κύπελλο, όμως η σκέψη όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Αστέρα και πώς η ομάδα θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Όλη η επικαιρότητα