Πανηλειακός: Απέσυρε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος ο Αντώνης Κανελλόπουλος

Έως την έναρξη της προετοιμασίας πρέπει ο Πανηλειακός να έχει έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών στο ροστερ του

Δεν υπήρξε τελικά συμφωνία με Καπετανάκη και Σκοζάι..

 

Τελικά ο Αντώνης Κανελλόπουλος δεν θα είναι ο νέος πρόεδρος του Πανηλειακού, αφού απέσυρε την υποψηφιότητα του αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά την σύσκεψη που έγινε για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Ο Αντώνης Κανελλόπουλος, έκανε γνωστή την απόσυρση της υποψηφιότητας του, μέσω της παρακάτω επιστολής :

“Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του στο πρόσωπο μου να μπω στο συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ…

Κάναμε προσπάθεια και η ομάδα θα δηλωθεί στη Γ Εθνική,  αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα αναλάβω ούτε την προεδρία ούτε θα είμαι μέλος στο συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ…

Θέλω να ξέρετε πως ο, τι μου ζητηθεί θα είμαι διαθέσιμος πάντα για την αγάπη της ομάδας μας…

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα στην ομάδα που μεγάλωσα.

Δεν νιώθω έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της ομάδος…

Πιστεύω αξίζει τον κόπο για την προσπάθεια που κάνουν ο κ Λούσκος, ο κ Μώρος και τα παιδιά του συνδέσμου να τρέξουν την ομάδα να συμβάλλουμε όλοι στη προσπάθεια για να κατέβει ο Πανηλειακος στη Γ Εθνική.

Ευχαριστώ από καρδιάς και θα είμαι δίπλα σας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ”.

Πλέον και μετά από αυτή την εξέλιξη, το νέο Δ.Σ. της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη οι εξελίξεις τρέχουν, με την ομάδα να έχει ανακοινώσει ήδη τον Σταύρο Δαλαβούρα και να έχει κάνει κρούση 26χρονο έμπειρο αμυντικό μέσο Βασίλη Μπαξεβάνο.

Εντωμεταξύ δεν είχαν θετική κατάληξη οι συζητήσεις με τον Φώτη Σκοζάι και τον Γιάννη Καπετανάκη, αφού οι δυο παίκτες συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Η ομάδα όπως τονίζεται από τους ανθρώπους που τρέχουν τα θέματα της, θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Γ’ Εθνική και προσπαθεί να βρει άμεσα κάποιες πηγές εσόδων για να κλείσει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της.