Γ Εθνική

Πανηλειακός: Απαιτεί σοβαρότητα ο αγώνας με το Ληξούρι

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός μετά την νίκη του επί της Ζακύνθου και την ήττα της Καλαμάτας στην Βάρδα έμεινε μόνος τρίτος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο ματς παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα και το φτωχό σκορ με το οποίο νίκησαν ίσως αδικεί την προσπάθεια τους. Και το 1-0 πάντως τρεις βαθμούς δίνει και η ομάδα του Γ. Κούτση πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παλληξουριακό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και πάλι στο Δημοτικό στάδιο του Πύργου.

Οι Κεφαλλονίτες μπορεί ουσιαστικά να είναι καταδικασμένοι ωστόσο είναι ικανοί να προκαλέσουν ζημιές αν δεν τους αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και αυτό το ξέρουν πολύ καλά τόσο η Καλαμάτα και η Βάρδα όσο και προσφάτως η Αχαϊκή.

Για την Κυριακή, ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μπουρνέλη (αποβλήθηκε στο ματς με τη Ζάκυνθο), Γκοτσούλια και Νικολόπουλου (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες) ενώ αντίθετα, διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Δαβουρλής που απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χθες είχαν το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ρεπό και από σήμερα θα επιστρέψουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Όλη η επικαιρότητα