Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αποδεκατισμένος αλλά ψυχωμένος

Ακούστε το άρθρο

Δεν του έφτανε του Πανηλειακού, η απίστευτη φετινή κακοδαιμονία με τους πολλούς τραυματισμούς και τα λοιπά προβλήματα υγείας που κρατούν εκτός σημαντικά γρανάζια της μηχανής του, οι ερυθρόλευκοι φέτος έχουν πέσει και σε μερικούς ανεκδιήγητους διαιτητές όπως οι κύριοι Βεργέτης και Ματσούκας οι οποίοι με το έτσι θέλω όχι μόνο του στερούν βαθμούς αλλά και ποδοσφαιριστές μοιράζοντας κόκκινες και κίτρινες ως  αποκύημα της φαντασίας τους.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη όμως, όσο απογοητευμένη και αν είναι από τις συνεχόμενες διαιτητικές αδικίες εις βάρος της, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει και να βρει τους δυο βαθμούς που της στέρησαν στο Αίγιο σε κάποιο από τα επερχόμενα ματς, με την προσπάθεια πλέον να επικεντρώνεται σε αυτό της ερχόμενη Κυριακής κόντρα στον πρωτοπόρο Ιάλυσο στον Πύργο.

Οι Ροδίτες θα έρθουν στην Ηλεία με νέο προπονητή στον πάγκο τον Σάκη Παπαβασιλείου και στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει πρώτους με απόσταση ασφαλείας και ο Πανηλειακός, αν και αποδεκατισμένος θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα και να αποδείξει για μια ακόμα φορά πως παραμένει μεγάλη ομάδα παρά το προβλήματα.

Ο τεχνικός του συλλόγου, προετοιμάζει την ομάδα του κάτω από αντίξοες συνθήκες και με λίγους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του αφού εκτός είναι σίγουρα οι Φ. Παναγόπουλος  και Στ. Μπουρνέλης, ο Γ. Καπετανάκης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε και χρειάζεται προσοχή ενώ όπως… αποφάσισε την περασμένη Κυριακή στο Αίγιο ο κύριος Ματσούκας δεν θα αγωνιστούν και οι τιμωρημένοι πια Μπαρμπαρούσης και Κωνσταντακόπουλος που συμπλήρωσαν κάρτες. Συν φυσικά τον Σωτηρόπουλο που εδώ και καιρό είναι εκτός ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα