Γ Εθνική

Πανηλειακός – Αστ. Τρίπολης: Μεγάλο φιλικό σήμερα στον Πύργο στις 19:00 !

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο στις 7 μ.μ. ο Πανηλειακός. Αντίπαλος των ερυθρολεύκων ο Αστέρας Τρίπολης που μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και σωρεία φιλικών έρχεται στον Πύργο για να δώσει το τελευταίο του τεστ πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στο σημερινό φιλικό, οι Αρκάδες όπως είναι φυσιολογικό και υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού δε θα παραταχθούν με όλα τους τα αστέρια αλλά ακόμα και αυτοί οι 10 περίπου ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα που θα ταξιδέψουν συν όσους ακολουθήσουν από την Κ20 αποτελούν ένα δυνατό σύνολο, η «μονομαχία» με το οποίο θα φανεί σίγουρα χρήσιμη στο Νίκο Κουρμπανά προκειμένου να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.

Προ ημερών μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εξέδωσε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, προσκαλώντας τους φιλάθλους στο γήπεδο, αφού ακόμα και με τη μορφή φιλικού, το να έρθει μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης στον Πύργο είναι σημαντικό γεγονός και αποδεικνύει αν μη τι άλλο την δυναμική που έχει ο Πανηλειακός, έχοντας την δυνατότητα να  φιλοξενεί τόσο μεγάλα ονόματα.

Στο σημερινό δυνατό τεστ, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ηλείας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους, πλην του Λεβέντη που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Με αφορμή, το πρώτοι φιλικό της χρονιάς, υπενθυμίζουμε το πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μετά τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις.

Τερματοφύλακες: Γιάννης Καλλιακμάνης (28), Γιάννης Καπετανάκης (29), Διονύσης Θεοδωρακόπουλος (35), Αναστάσιος Σακελλαρίου (16)

Αμυντικοί και μεσοαμυντικοί: Γιάννης Κολόκας (32), Ντίνος Νικολόπουλος (24), Πέτρος Λεβέντης (24), Γιάννης Σωτηρόπουλος (29), Στάθης Μπουρνέλης (22), Γιώργος Γιαννακόπουλος (16), Αντώνης Σακελλαρίου (17), Νίκος Γκουβέρος (20), Σταύρος Σούλης (24)

Μέσοι: Γιώργος Στούπης (22),  Γιώργος Βουργουντζής (17), Παναγιώτης Νιφορόπουλος (27) Στέλιος Μπατζάκας (16), Τζούλιαν Σέχου (19), Γιάννης Γκοτσούλιας (27)

Επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί: Γιάννης Μπουρλάκης (24), Διονύσης Πλαστουργός (23), Κώστας Κρεββατάς (26), Δημήτρης Χατζηστάμου (21)

Όλη η επικαιρότητα