Γ Εθνική

Πανηλειακός – Αστέρας Βλαχιώτη 0-4: Όπου «φτωχός» και η μοίρα του!

Ακούστε το άρθρο

Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση κόντρα στο πανίσχυρο και πανάκριβο ρόστερ του Αστέρα Βλαχιώτη, στο «Χ. Βιλαέτης» ο Πανηλειακός που υπέστη νέα ήττα με το βαρύ 4-0 αυτή τη φορά και βλέπει πλέον τα πράγματα στην υπόθεση της παραμονής να δυσκολεύουν αρκετά.

Η ομάδα του Γ. Κούτση (χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο γήπεδο) με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε ένα εύκολο διπλό στον Πύργο, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τω δυο ομάδων ήταν εμφανής.

Πριν την έναρξη του ματς, η διοίκηση των ερυθρόλευκων βράβευσε τους Λαδά, Τερζόπουλο και Κούτση για την προσφορά τους στην ομάδα ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτούς σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Σ. Μπουλούμπαση που σαν σήμερα, πριν από 30 χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Ο αγώνας

Ο Πανηλειακός μόλις στο 9’ έκανε αισθητή την παρουσία όταν το σουτ του Π. Τσίγκρηλα από το ύψος της περιοχής δεν ανησύχησε τον Διαμαντή που μπλόκαρε εύκολα ενώ στο 12’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρέντι έφυγε ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν στο 14’ μετά από φάουλ του Αναστασόπουλου, ο Μπριλάκης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 38’ μάλιστα, ο Αστέρας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, όταν και πάλι ο Αναστασόπουλος «σέρβιρε» από δεξιά και ο αμαρκάριστος Παλιάτσος με πλασέ στην κίνησε μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρακίτσο για το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Αναστασόπουλος σούταρε άουτ και στο 66’ το Βλαχιώτη κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Δωματά από τον Δ. Τσίγκρηλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο Δωματάς που ευστόχησε για το 0-3 ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 90’ ο Παπουλής με σουτ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των ερυθρόλευκων.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (72’ Αντύπας), Μπουρνέλης (63’ Λίλα) Δ.Τσίγκρηλας, Κύτταρης, Λούσκος, Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας, Πρέντι (82’ Χριστόπουλος), Κουζής (85’ Ρουμελιώτης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Διαμαντής, Κουρτέσης, Διαμαντάκης (74’ Χρήστου), Τσούπρος, Μπριλάκης, Αρώνης, Αναστασόπουλος, Πούτσι (85’ Τριανταφύλλου) , Παπούλης (90’ Ζαΐμι), Δωματάς (79΄λ.τρ. Σιαλμάς), Παλιάτσος

Όλη η επικαιρότητα