Γ Εθνική

Πανηλειακός – Αστέρας Βλαχιώτη: Δίψα για νέο θρίαμβο και «ταξίδι» στο χρόνο!

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι έρχεται σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Πύργου καθώς για την 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου, ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν τρομάζουν από τη θέση και το σερί του αντιπάλου τους, ούτε βέβαια αποπροσανατολίζονται από την αβεβαιότητα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην ομάδας της Λακωνίας. Ξέρουν ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο όμως αν δείξουν το πρόσωπο που δείχνουν τελευταία θα έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη και να σπάσουν το αήττητο ακόμα μιας ομάδας, όπως είχαν πριν 2 μήνες περίπου στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ένας ακόμα λόγος για  τον οποίο όλοι στον Πανηλειακό θέλουν αυτό το τρίποντο είναι ο επετειακός χαρακτήρας του αγώνα, καθώς το 2018 είναι η χρονιά που οι ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν εξήντα χρόνια, γεγονός το θα γιορτάσουν φορώντας την ιστορική φανέλα που πρωτοφορέθηκε το 1958.

Η προετοιμασία της ομάδας για την σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες το πρωί, με την γνωστή απουσία του τιμωρημένου Σωτηρόπουλου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γ. Κούτση που πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί του και θα ανακοίνωσει σήμερα την αποστολή.

Η σφυρίχτρα

Ο Άγγελος Ζαραβίνος από τον σύνδεσμο Αθηνών, ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι  Βοηθοί του, θα είναι οι Μαρία Δέτση και Άγγελος Ζήρδας, επίσης από την Αθήνα.

RedBoys:«Ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης»

Το δικό τους στίγμα ενόψει του σημερινού αγώνα έδωσαν οι οργανωμένοι του Πανηλειακού, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά: «Ο Σ.Φ. Πανηλειακού Red Boys καλεί τα μέλη του και όλους τους φίλους του Πανηλειακου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, αυτή την Κυριακή στην έδρα μας! Ας ενισχύσουμε την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, για τη νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από την κορυφή. Ο κόσμος του Πανηλειακού πρέπει να γίνει για ακόμα μια φορά ο 12ος παίχτης! Όλοι στο Μαρακανά λοιπόν, την Κυριακή στις 15:00.

«Πανηλειακάρα μια ζωή»

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε οι «κύριοι» της ΕΠΣΗ να κάνουν για μια φορά τη δουλειά τους, και να μην ορίσουν αγώνες τοπικών την Κυριακή στις 15:00».

Το τελευταίο βέβαια δεν έγινε πράξη…

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί ο Βλαχιώτης

Ένα 24ωρο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του Πύργου το κλίμα στον Αστέρα Βλαχιώτη είναι έκρυθμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του taklin.gr, μετά τη προχθεσινή προπόνηση, οι παίκτες περίμεναν να πληρωθούν, πράγμα το οποίο δεν έγινε, ωστόσο αντί αυτού, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μανιατάκος, τους ανακοίνωσε την παραίτησή του.Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: «Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανηλειακό. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μανιατάκος παραιτήθηκε με τους παίκτες να περιμένουν σήμερα να πληρωθούν κάτι που φυσικά δεν έγινε. Ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από Δευτέρα έρχεται κύμα αποχωρήσεων στην ομάδα». Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, έκαναν γνωστό ότι μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό θέλουν να αποχωρήσουν. Όλα αυτά, ενώ παραμένουν στο προσκήνιο τα όσα έχει πει κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Δημήτρης Μανιατάκος, ότι αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα τα οποία απαιτούνται για να βγει πέρα η χρονιά, δεν θα μπορέσει μόνος του να τα βγάλει πέρα. Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν και μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά σχετικά με όλα αυτά. Χθες μάλιστα, ο Δημήτρης Μανιατάκος έκανε δηλώσεις στο sportstonoto.gr και ανέφερε ότι ο ίδιος τη Δευτέρα φεύγει και όποιος παίκτης θέλει, μπορεί να πάρει το δελτίο του.

Όλη η επικαιρότητα