Γ Εθνική

Πανηλειακός: Αυλαία α’ γύρου στο Ναύπλιο και φουλ για δυο «τελικούς»

Ακούστε το άρθρο

Στο Ναύπλιο θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο της φετινής Γ’ Εθνικής ο Πανηλειακός που μετά το Βλαχιώτη θα δώσει ένα ακόμα ματς κόντρα στον εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, τον οποίο προπονεί ο πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων Αλέξης Μαντζούνης.

Ένα εκ νέου σαφώς δύσκολο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Λούσκου που αυτή τη στιγμή βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και καλούνται στα εναπομείναντα παιχνίδια και ειδικά με την έναρξη του β’ γύρου να τα παίξουν όλα για όλα για την παραμονή.

Ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο ξέροντας πως έχει πολύ δύσκολη αποστολή όμως στην φάση που βρίσκεται η ομάδα, δεν έχει περιθώριο να θεωρήσει χαμένο το οποιοδήποτε ματς γι’ αυτό θα παλέψει για βαθμό ή βαθμούς παρά τις απουσίες που έχει για μια ακόμα φορά καθώς θα λείψει ο τιμωρημένος Π. Τσίγκρηλας που συμπλήρωσε 4 κίντρινες κάρτες και ο Δαλαβούρας  που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης ενώ ο Νικολόπουλος παραμένει αμφίβολος. Αντίθετα, την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ρούνης.

Μετά από το κυριακάτικο ματς πάντως, αρχίζουν οι «τελικοί» για τους ερυθρόλευκους αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια του β΄γύρου θα αντιμετωπίσουν στον Πύργο Ζάκυνθο και Γύθειο, με τα αποτελέσματα αυτών των δύο αναμετρήσεων να κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου στον 7ο όμιλο.

Όλη η επικαιρότητα