Γ Εθνική

Πανηλειακός: Χωρίς Δαλαβούρα, με Λίλα στη Ζάκυνθο

Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές θα χρειαστεί να μεταβεί στη Ζάκυνθο ο Πανηλειακός αφού μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Τσιλιβή στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την καλή εμφάνιση που όμως δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη κόντρα στον Παναργειακό αφού το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ και την Κυριακή, στόχος για τον Κ. Λούσκο και τους ποδοσφαιριστές του είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δαλαβούρα (φωτο) που αντιμετωπίζει πρόβλημα με πέτρα στο νεφρό, ενώ κανονικά αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Λίλα που τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Στο «φως» τα οικονομικά στοιχεία

Εν τω μεταξύ, και σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε την περασμένη Τρίτη η διοίκηση του Πανηλειακού με αφορμή όσα ακούγονται για την κατάληξη και την αξιοποίηση των εσόδων της ομάδας, οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων έδωσαν στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία, αυτής της πρώτης περιόδου διαχείρισης τους.

Αναλυτικά:

ΕΣΟΔΑ: (από ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κι από ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ κι από ΔΩΡΕΕΣ)

– ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ: 14.790€

ΕΞΟΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: (ΜΙΣΘΟΙ και ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ): 10.990€ συν ΔΙΑΦΟΡΑ άλλα ΕΞΟΔΑ: (ΕΝΟΙΚΙΑ – ΦΑΓΗΤΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΦΙΛΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΑ πρωταθλήματος – ΕΞΟΔΑ εντός έδρας αγώνα ΜΕ ΑΡΓΟΣ): 1.960€

– ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ: 12.950€

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΜΕΙΟΥ: 1.840€

Όλη η επικαιρότητα