Γ Εθνική

Πανηλειακός: Δεν διαφαίνεται φως στο τούνελ

Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που οι άνθρωποι που έτρεχαν μέχρι σήμερα τον Πανηλειακό γνωστοποίησαν προς πάσα κατεύθυνση πως αποχωρούν από την διοίκηση της ομάδας και κάλεσαν όποιον θέλει να αναλάβει τις τύχες της.

Έκτοτε, όχι μόνο δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση αλλά τα μηνύματα που έρχονται είναι όλο και πιο αποθαρρυντικά αφού ενδιαφέρον για τις τύχες των ερυθρόλευκων δεν έχει εκφραστεί από πουθενά και το μέλλον του συλλόγου μοιάζει πιο ζοφερό από ποτέ.

Η απερχόμενη διοίκηση εμμένει στην στάση να μην ασχοληθεί ενώ οι δυο άνθρωποι που όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της Γ.Σ. είχαν εκφράσει κάποιο ενδιαφέρον να αναμειχθούν στα διοικητικά, ένας Ηλείος επιχειρηματίας και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (χωρίς να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους) δεν έχουν δώσει «σημεία» ζωής.

Τις προηγούμενες ημέρες, μέσω κάποιων φιλάθλων του Πανηλειακού έγιναν κάποιες προσπάθειες συστράτευσης τόσο για να συγκεντρωθούν χρήματα όσο και για να προκύψουν άτομα με διάθεση να τρέξουν τα θέματα της ομάδας και αυτό όπως και να έχει φανερώνει την αγάπη τους για τον σύλλογο ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται ισχυρή διοίκηση που θα μεταφράζεται και σε ρευστότητα αλλά και σε εργατικά χέρια.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει προς ώρας και τις ερχόμενες ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση και να προκηρυχτούν εκλογές.

Η μετάθεση της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Γ’ Εθνική μπορεί να δίνει ένα μικρό περιθώριο ωστόσο το χρονικό διάστημα του ενός μήνα δεν είναι και τόσο μεγάλο που να δικαιολογεί αυτή την έλλειψη ενδιαφέροντος γι’ αυτό αν κάτι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα, για να μην μπει ο Πανηλειακός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Όλη η επικαιρότητα