Γ Εθνική

Πανηλειακός – Διαγόρας Βραχ. 3-0: Μόνος τρίτος ξανά με την καλύτερη φετινή εμφάνιση!

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και δείχνοντας χαρακτήρα μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Πανηλειακός επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 3-0 επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων χθες στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και βρίσκεται ξανά μόνος του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι, υπό το βλέμμα του Στέλιου Γιαννακόπουλου που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημ. Σταδίου Πύργου για να παρακολουθήσει την ομάδα στην οποία έλαμψε, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και ευτύχησαν να ξεκλειδώσουν νωρίς το ματς με τον Σωτηρόπουλο, για να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα στο β΄ μέρος, φτάνοντας έτσι σε μια ευρεία νίκη, την μεγαλύτερη βάση σκορ σε εντός έδρας παιχνίδι.

Σειρά τώρα για την ομάδα του Γ. Κούτση έχει το ηλειακό ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανηλειακό έγινε στο 6’ όταν μετά το κόρνερ του Νιφορόπουλου, η κεφαλιά του Λεβέντη έφυγε ψηλά, ενώ στο 11’ ο Θωμάς απομάκρυνε το σουτ του Νικολόπουλου. Το 1-0 για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 29ό λεπτό, με τον Νιφορόπουλο να βρίσκει εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας τον Σωτηρόπουλο ο οποίος αφού την έστρωσε μπροστά του, με δυνατό συρτό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Θωμά. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, βρήκε τον Θ. Ασημακόπουλο να σουτάρει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι μετά τη σέντρα του Σωτηρόπουλου στο 44’.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους όταν μετά το φάουλ του Γεωργαντόπουλου η κεφαλιά  του Παπαδόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 63’ ο Πανηλειακός κλείδωσε το τρίποντο, αφού μετά την ατομική ενέργεια και το σουτ του Ασημακόπουλου που αρχικά απομάκρυνε ο Θωμάς, στην επαναφορά ο Χατζηστάμου με γυριστό σημείωσε το 2-0. Στο 75’ ο Μιχαηλίδης από πλευράς Διαγόρα είχε ένα καλό φάουλ που έφυγε σύριζα άουτ ενώ στο 80’ ο Σέου δε μπόρεσε με το κεφάλι να δώσει στην μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα μετά το κόρνερ του Νιφορόπουλου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε  στο 85’ ο Σωτηρόπουλος πού έφυγε στην αντεπίθεση και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Θωμά, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Γκοτσούλιας (82’ Γκοτσούλιας), Σέου (90’ Κατελούζος), Ασημακόπουλος Θ. (75’ Δαβουρλής), Σωτηρόπουλος (86’ Κολόκας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θωμάς, Λίπι, Αδαμόπουλος, Πετρόπουλος (84’ Μπακάλης), Κυριαζόπουλος, Τρίγκας Ν., Τρίγκας Α. (68’ Χριστόπουλος), Παπαδόπουλος, Μάζης (35’ Τριανταφυλλόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Παναγόπουλος (53’ Μιχαηλίδης)

Όλη η επικαιρότητα