Πανηλειακός: Δύσκολη αποστολή με Σπάρτη!

Με απογευματινή προπόνηση στη Συντριάδα, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Πανηλειακού ενόψει της Κυριακάτικης νέας πολύ δύσκολης αποστολής στο Δημ. Στ. Πύργου με αντίπαλο τη Σπάρτη του πολύ γνωστού μας τεχνικού από το πέρασμά του στην Ηλεία, Μίκυ Τσίρκοβιτς!

Όσον αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Πανηλειακός ο οποίος σίγουρα χρειάζεται άμεση βελτίωση σε ορισμένους τομείς μιας και το πρωτάθλημα έχει μπει στο δεύτερο μισό του α’ γύρου ενώ η καμπή του προγράμματος έχει γίνει πιο δύσκολη από την περασμένη 7η αγωνιστική κι έπειτα, με τα τωρινά δεδομένα δεν θα έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο με μια αγωνιστική Πρέντι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τον Δαλαβούρα που πρόσφατα υπεβλήθη σε λιθοτριψία κολικού νεφρού κι αναρρώνει.

Όπως επίσης τον τελευταίο χρονικά αποκτηθέντα στο φινάλε των μεταγραφών Ρούνη (δεν θα προλάβει ματς τουλάχιστον αυτό το μήνα), αλλά βέβαια και τον από πέρυσι τραυματία Μπουρνέλη (που αυτό το διάστημα ακολουθεί κι εντατικό ατομικό πρόγραμμα για να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στη συνέχεια).«Ε χουμε ένα ακόμα πολύ δύσκολο ματς, με αντίπαλο τη Σπάρτη, τη μια εκ των δυο ομάδων που έχουν ξεκάθαρο και δηλωμένο στόχο πρωταθλητισμού κι ανόδου, αυτή κι ο Αστέρας Βλαχιώτη. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να τα δώσουμε όλα, εξαντλώντας μέχρι τελευταίας τις δικές μας πιθανότητες για κάτι καλό από πλευράς αποτελέσματος. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και πιο έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο ματς, κι ότι βγει…», επεσήμανε ο τεχνικός Κώστας Λούσκος, δίνοντας το στίγμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων».