Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Έκλεισε Παπαπέτρου – Κοντά σε δυο Αχαιούς

Ακούστε το άρθρο

Σε καθημερινή βάση  συνεχίζεται η  προετοιμασία του Πανηλειακού, με τις προπονήσεις  να είναι απογευματινές,  και γίνονται στο Δημοτικό στάδιο Πύργου μέχρι και  σήμερα (καθώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμα λόγω συντήρησης τα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα), ενώ την Κυριακή το πρωί το πρόγραμμα θα έχει τρέξιμο στο αλσύλλιο της Σπιάντζας.

Σε ότι αφορά  το ρόστερ: Συνεχίζεται η έμφαση στο ντόπιο υλικό, και ήδη  προχώρησε η ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο (γεν. 1/8/2000) τερματοφύλακα της ομάδας, Ραφαήλ Καρακίτσο, που επίσης είναι ντόπιος παίκτης. Ενώ για την μεταγραφική ενίσχυση γίνονται επαφές και με άλλους νεαρούς ντόπιους παίκτες (κι αναμένεται η αναγκαία εισροή κάποιων οικονομικών πόρων(από τα διαρκείας και τις διαφημιστικές πινακίδες),  για να μπορούν να προσεγγιστούν και κάποιοι πιο έτοιμοι – έμπειροι παίκτες , ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί έως το τέλος του μήνα). Ήδη  ο Πανηλειακός προχώρησε σε συμφωνία με τον Αμαλιαδίτη  πρώην παίκτη της Νίκης Τραγανού Μιχάλη Παπαπέτρου, και είναι πολύ κοντά  με δυο Αχαιούς παίκτες, με πετυχημένη θητεία πέρυσι στη Γ΄ εθνική!

Κ. Λούσκος: «Δεν  φεύγει κανένας παίκτης – έρχονται και παίκτες εκτός Ηλείας»

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Κώστας Λούσκος, μιλώντας χθες στην «Πατρίς – Σπορ», εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της φετινής ομάδας: «Θα πάμε με τα δικά μας τα παιδιά μέχρι τις 20-25 Αυγούστου και ευελπιστούμε, με τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαφημιστικές πινακίδες και τις χορηγίες που μας έχουν υποσχεθεί επιχειρηματίες της περιοχής, να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν σε κάποιες θέσεις. Βέβαια εξυπακούεται πως απόφαση της διοίκησης είναι, ότι δεν φεύγει κανένας από τους υπάρχοντες παίκτες!  Όμως θα χρειασθούμε και παίκτες εκτός Ηλείας Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, με ατζέντηδες, αλλά εγώ οραματίζομαι μια ομάδα με παιδιά από την Ηλεία και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες μεταγραφές «ξένων» παικτών. Υπάρχει αισιοδοξία, Πανηλειακός  άλλωστε είμαστε! Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι παίκτες σε ηλικία. Υπάρχουν μικροί και μεγάλοι παίκτες σε αξία. Τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και αξία, αρκεί να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, να παίξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στον Πανηλειακό».

Όλη η επικαιρότητα