Πανηλειακός: «Έκλεισε» Θανάση Ασημακόπουλο, «μιλάει» με Γιώργο Καλαντζή

Συνάντηση Λούσκου με Σάκη Σταυρόπουλο – Ο αναμορφωτής των «ερυθρόλευκων» ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα…

 

Συνάντηση με τον αναμορφωτή του Πανηλειακού, τον Σάκη Σταυρόπουλο, είχε χθες ο Κώστας Λούσκος.

Ο Λούσκος ενημέρωσε τον κ. Σταυρόπουλο για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στον Πανηλειακό και σίγουρα από αυτή την συνάντηση μπορεί να έχουμε ευχάριστα νέα τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε ο κ. Σταυρόπουλος είναι πάντα δίπλα στον Πανηλειακό και τον ενισχύει με κάθε τρόπο, αφού η «ερυθρόλευκη» ομάδα είναι πάντα στην καρδιά του.

Μεταγραφικά τώρα, μετά τον Σταύρο Δαλαβούρα, ο Πανηλειακός «έκλεισε» τον επιθετικό Θανάση Ασημακόπουλο, που έχει παίξει και πάλι στον Πανηλειακό. Ο Ασημακόπουλος γεννήθηκε στις 10/2/1994, είναι επιθετικός και έχει παίξει επίσης στη Δόξα Ν. Μανολάδας, αλλά και στη Δόξα Μεγαλόπολης.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με τον Γιώργο Καλαντζή, που έπαιζε στον Ενιπέα Λατζοίου και μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα, αλλά και στα χαφ. Ο Καλαντζής έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανηλειακού και η υπόθεση του αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.