Γ Εθνική

Πανηλειακός: Έμειναν Θεοδωρακόπουλος και Καλαντζής – Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Λαμπρόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Μέρα ανανεώσεων ήταν η χθεσινή για τον Πανηλειακό αφού ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος και ο Γιώργος Καλαντζής συμφώνησαν και θα συνεχίσουν με την δάδα στο στήθος και την ερχόμενη χρονιά.

Είχαμε γράψει τις προηγούμενές μέρες ότι για το θέμα του τερματοφύλακα τα ενδεχόμενα που «έπαιζαν» ήταν είτε να ανανεώσει ο Θεοδωρακόπουλος είτε να αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ και τελικά ο έμπειρος Πυργιώτης πορτιέρο και εκ των αρχηγών της ομάδας θα είναι εκείνος που θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Καπετανάκη και Σακελλαρίου.

Στο θέμα του Καλαντζή, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα καθώς ναι μεν ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός ανανέωσε με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο θα απουσιάσει για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγο εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας του.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Λαμπρόπουλος

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν πως νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας αναλαμβάνει ο παλαίμαχος γκολκίπερ του συλλόγου Γιώργος Λαμπρόπουλος ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κουρμπανά με την διοίκηση της ομάδας να τον καλωσορίζει και να του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις ο Ν. Κουρμπανάς

Μπορεί ο Νίκος Κουρμπανάς με το που πάτησε το πόδι του στον Πύργο να άρχισε να δουλεύει και να ενημερώνεται για τη νέα του ομάδα ωστόσο ακόμα περνά χρόνο προσαρμογής στις νέες συνθήκες εργασίας του. Έτσι, μετά την συνάντηση με τους ιθύνοντες των νταμπλούχων Ηλείας, ο Κορίνθιος τεχνικός επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Πύργου αλλά και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Συντριάδα προκειμένου να ελέγξει ιδίοις όμασι τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις, μένοντας μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από αυτά που είδε.

Όλη η επικαιρότητα