Γ Εθνική

Πανηλειακός: Εντείνει ρυθμούς

Ακούστε το άρθρο

Με  απογευματινή προπόνηση  στο Δημ. Στ. Πύργου υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Λούσκου, ο Πανηλειακός συνέχισε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του, ενόψει  του Κυριακάτικου ντέρμπι της Βάρδας με τον τοπικό ΠΑΟΒ!

Ένα ματς όπου ο Πανηλειακός αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών του ποδοσφαιριστών. Αφού  ο Μπαβέλης που χτύπησε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής χαμηλά στο πόδι και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών απουσίασε  την Κυριακή και θα απουσιάσει λογικά και για τον υπόλοιπο α΄ γύρο.

Ο Τσαμπουρής που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Διαβολίτσι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ενώ ο Νικολόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Ο Παπαπέτρου λόγω επίσης ενός πρόσφατου προβλήματος τραυματισμού  δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στο προηγούμενο ματς καθώς δεν ήταν στο 100% αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος όπως και ο Μπάλλας που επίσης προερχόταν από τραυματισμό και έσφιξε τα δόντια για να ξεκινήσει την Κυριακή.

Τέλος, δεν υπολογίζονται οι γνωστοί απόντες Δαλαβούρας(θα υποβληθεί σε εγχείρηση προσεχώς) και Ρούνης. Πάντως ανεξάρτητα των πολλών προβλημάτων, το κλίμα από την επιστροφή στις νίκες στους Πυργιώτες,  έχει φέρει  ένα νέο άνεμο αισιοδοξίας για το πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ηλειακό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο «Γρ. Καλάκος» κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, αφού οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες και το τρίποντο είναι αναγκαίο για αμφότερους στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Όλη η επικαιρότητα