Πανηλειακός: Επαφές με Γιώργο Μπάδα για τη νέα χρονιά

«Για να προχωρήσει η συνεργασία θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις» τονίζει στην Πατρίς Σπορ ο Ζαχαραίος παράγοντας

 

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου βρήκε τον Πανηλειακό σε μια ιδιόμορφη κατάσταση, αφού ναι μεν η ομάδα εξασφάλισε άνετα την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, δηλαδή να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Και αυτό διότι οι άνθρωποι που … έτρεξαν τα θέματα της ομάδας και «μάτωσαν» οικονομικά ήταν 3-4 μόλις, αφού οι περισσότεροι παράγοντες που ήταν αρχικά στην κίνηση του Πυρσού αποχώρησαν από τα διοικητικά για τους δικούς τους λόγους.

Το θέμα είναι τι θα γίνει τώρα στον Πανηλειακό. Θα βρεθεί άμεσα μια ισχυρή διοίκηση που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ή θα έχουμε πάλι τα προβλήματα των τελευταίων ετών, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται εκ νέου σε δυσχερή θέση;

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό έως τώρα, είναι ότι υπάρχουν κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις ανθρώπων που νοιάζονται για το μέλλον της ομάδας με τον Ζαχαραίο παράγοντα Γιώργο Μπάδα, που δείχνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τον Πανηλειακό, έχοντας όμως δίπλα του και άλλους παράγοντες, που θα βοηθήσουν και οικονομικά, αλλά κυρίως στην οργάνωση της ομάδας.

Η «Πατρις Σπορ» μίλησε με τον κ. Μπάδα που μας τόνισε χαρακτηριστικά :

«Πράγματι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να εμπλακώ στα διοικητικά του Πανηλειακού, αλλά για να προχωρήσει η συνεργασία θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις. Όπως το να δω ποιοι παράγοντες θα είναι στην ομάδα και θα ασχοληθούν με αυτή, αφού μόνος μου φυσικά δεν μπορώ να αναλάβω τον Πανηλειακό. Ακόμη θα πρέπει να έχουν την ίδια άποψη με μένα, δηλαδή να στηριχθεί η ομάδα στους ντόπιους παίκτες, να έχουμε το καλύτερο υλικό από παιδιά της Ηλείας. Αν λοιπόν συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα καλώς».

Ο κ. Μπάδας μέσα στην εβδομάδα θα έχει και νέες συζητήσεις για την πιθανή ενασχόληση του με τον Πανηλειακό και αναμένουμε σύντομα εξελίξεις.