Γ Εθνική

Πανηλειακός: Επιστροφή στις νίκες πάση θυσία με Βραχνέικα

Ακούστε το άρθρο

Ένας μόλις βαθμός σε δυο ματς και ειδικά όπως αυτά με Ληξούρι και Παναρκαδικό είναι πολύ χαμηλή συγκομιδή για τον Πανηλειακό, που στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα επιζητά πάση θυσία τη νίκη προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο μιας και πέρα από την όποια κατάσταση βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα Βραχνέικα «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Δε πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως παρά τις δυο φιλικές νίκες κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Πανηλειακός στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί επί αχαϊκού εδάφους, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό.

Ο Γ. Κούτσης και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία τους, η οποία λόγω της κακοκαιρίας τις προηγούμενες ημέρες δεν έγινε κάτω από τις πιο κατάλληλες προϋποθέσεις αφού τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Συντριάδα είχαν επιβαρυνθεί αρκετά, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η νίκη είναι μονόδρομος και θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το μίνι σερί των δυο αγώνων χωρίς νίκη.

Για το ματς κόντρα στον Διαγόρα υπολογίζεται και πάλι ο Μπουρνέλης, ενώ όσον αφορά τους Μπουρλάκη, Γκοτσούλια και Κρεββατά που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά ίσως και εντός της ημέρας, με τον πρώτο πάντως να παραμένει αμφίβολος και τους άλλους λογικά να προλαβαίνουν τη σέντρα.

Όλη η επικαιρότητα