Γ Εθνική

Πανηλειακός: Επόμενο δρομολόγιο: Ληξούρι!

Ακούστε το άρθρο

Οι «εκδρομές» του Πανηλειακού στα νησιά του Ιονίου συνεχίζονται αφού μετά το πολυπόθητο πρώτο τρίποντο που ήρθε προχθές στη Ζάκυνθο, οι ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Παλληκουριακό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Η νίκη στο «Ζακυνθίων Ολυμπιονικών» έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την ψυχολογική ώθηση που χρειάζονταν και όλα πλέον είναι ευνοϊκά προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει το δύο στα δύο σε αυτή τη σειρά αγώνων και να ανέβει στη βαθμολογία, καθώς ο αντίπαλος που έρχεται σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει και ο Πανηλειακός έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για ένα ακόμα διπλό.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Αντώνη επιστρέφει ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χθες είχαν ρεπό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά σήμερα.

Χθες παράλληλα, από την διοίκηση ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Γιώργου Καλαντζή με την μορφή δανεισμού στη Θύελλα ενώ στα μεταγραφικά, οι προσπάθειες για την εύρεση «λαχείων» όσο οδεύουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, συνεχίζονται.

Οι «διακοπές» του πρωταθλήματος

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα διεξαχθούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι 10 από τις 11 αγωνιστικές του Α’ γύρου. Μέχρι την διακοπή της τότε εορταστικής περιόδου, έχει νωρίτερα δύο διακοπές (μια στις 29 Οκτωβρίου και η άλλη στις 26 Νοεμβρίου).

Η διακοπή της εορταστικής περιόδου είναι τρεις εβδομάδες (από 17 Δεκεμβρίου που είναι η 10η αγωνιστική ως τις 7 Ιανουαρίου 2018 που είναι η 11η και τελευταία του Α’ γύρου)

Στο διάστημα του Β’ γύρου, δεν έχει αγωνιστική στις 28 Ιανουαρίου (2018), ενώ η 16η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου (2018) λόγω Αποκριών.

Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου έχει οριστεί για τις 1 Απριλίου. Που είναι πριν το Πάσχα και πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα είναι η Κυριακή των Βαΐων (το Πάσχα του 2018 είναι την Κυριακή 8 Απριλίου).

Όλη η επικαιρότητα