Γ Εθνική

Πανηλειακός: Εργομετρικά και διπλές προπονήσεις

Ακούστε το άρθρο

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις μπήκε ο Πανηλειακός. Το πρωινό του περασμένου Σάββατου οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από τις καθιερωμένες εργομετρικές υπό την επίβλεψη του Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης της ομάδας, Παναγιώτη Παυλόπουλου, καθώς και του παλαίμαχου ερυθρόλευκου ποδοσφαιριστή, Τάσου Φερεκίδη και πλέον οι ρυθμοί ανεβαίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όταν έρθει η ώρα των επίσημων αγώνων.

Στα μεταγραφικά, η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα είναι κρίσιμη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ενώ στους ερυθρόλευκους παρατηρούν διακριτικά τις εξελίξεις στον Αστέρα Αμαλιάδας αφού αν οι βυσσινί τελικά δεν κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για ορισμένους ποδοσφαιριστές των περσινών πρωταθλητών του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, ανατροπή δεδομένων φαίνεται να έχουμε τις τελευταίες μέρες σε ότι αφορά την παραμονή του Ντίνου Νικολόπουλου στην ομάδα αφού σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές πλέον δείχνουν να βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

*** Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Βασιλική Παπαχριστοπούλου η οποία θα είναι η διατροφολόγος της ομάδας μας.

Επίσης θα είναι και στην Ακαδημία μας ώστε να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις ικανότητές της.

Την καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία.

Όλη η επικαιρότητα