Γ Εθνική

Πανηλειακός: Εξαιρετικά κρίσιμη η αυριανή Γενική Συνέλευση

Ακούστε το άρθρο

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού που θα διεξαχθεί στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΔ αφού από την κατάληξη της θα κριθεί εν πολλοίς το μέλλον των ερυθρόλευκων.

Η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη Γ.Σ. στην οποία ο «Πυρσός» ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά της ομάδας περιγράφοντας με τον πλέον αναλυτικό τρόπο το αδιέξοδο στο οποίο τείνει να οδηγηθεί ο ιστορικός σύλλογος, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα αφού ενδιαφέρον από νέα άτομα δεν προέκυψε, ενώ δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερη ταύτιση απόψεων και ανάμεσα στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης που έχουν εκφράσει επιθυμία να συμμετέχουν σε νέο σχήμα.

Ο Πανηλειακός λοιπόν όπως φαίνεται οδηγείται ξανά σε ώρα μηδέν  και η μόνη αισιόδοξη πρόβλεψη είναι η ομάδα να κατέβει στη νέα Γ’ Εθνική με τις δυνάμεις αυτών που έχουν απομείνει από τον παλιό «Πυρσό» και με στόχο να εξασφαλιστεί ένα μέρος του προϋπολογισμού τουλάχιστον για το ξεκίνημα της. Αυτές οι δυνάμεις άλλωστε θα συζητηθούν και κατά την διάρκεια της αυριανής Γ.Σ.

Η δραστική μείωση του μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι αλλά και η έμφαση στο ντόπιο στοιχείο τόσο όσον αφορά το ρόστερ όσο και τον προπονητή είναι δεδομένα, ωστόσο για να μπούμε σε μια τέτοια κουβέντα για το αγωνιστικό, πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε ότι ο Πανηλειακός θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για την αυριανή συνέλευση έχει ως εξής:

«Σας προσκαλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 4/7 και ώρα 19:00 στο κτήριο της ΠΕΔ στον Πύργο, έναντι εφορίας, με μοναδικό θέμα το μέλλον της ομάδας μας.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Ο πρόεδρος

Χρήστος Χήτος»

Όλη η επικαιρότητα