Πανηλειακός: «Φλερτάρει» με το Πρωτοδικείο

Μια εβδομάδα έμεινε για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. στον Πανηλειακό και τίποτα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας, ότι οι ερυθρόλευκοι θα ξεπεράσουν αυτό τον σκόπελο και θα καταφέρουν τελικά να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πλέον, ο κίνδυνος να μην καταφέρει ο σύλλογος να συγκροτήσει νέα διοίκηση είναι πιο ορατός από ποτέ και ο Πανηλειακός τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τον «γκρεμό».

Υπενθυμίζουμε πως, όπως αναφέρθηκε και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, αν μέχρι τις 31 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η θητεία της απερχόμενης διοίκησης, δεν έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, τότε η ομάδα θα καταλήξει στο Πρωτοδικείο, το οποίο με τη σειρά του θα ορίσει προσωρινή διοίκηση η οποία – εφόσον συναινέσει να αναλάβει την ομάδα –  θα αποφασίσει αν θα κατέβει και σε ποιο πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, και όσο περνούν οι μέρες, ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ αναζητούν αλλού την τύχη τους, μη μπορώντας ασφαλώς να περιμένουν πότε και αν θα φτιάξει ομάδα ο Πανηλειακός αφού όπως έχετε διαβάσει και στην «Πατρίς σπορ» ήδη ο Μπουτσικάκης πήγε στην Κυπαρισσία, ο Σταθάτος στον Αίαντα Γαστούνης, ο Νικολόπουλος ανακοινώθηκε από τη Ρόδο, ο Αντωνόπουλος είναι κοντά στον Ηρακλή Κυπαρισσίας ενώ και για τους Μπαρμπαρούση, Πλαστουργό κ.α. υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο.

Τις τελευταίες ημέρες, φίλαθλοι του Πανηλειακού έχουν αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που να έχουν την επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας ώστε να καταφέρει να κατέβει στην Γ’ Εθνική και να αποφευχθεί το τοπικό ή ακόμα και η διάλυση. Όπως και να έχει, οι ώρες και οι μέρες είναι κρίσιμες και όσο περνά ο καιρός και πλησιάζει η τελευταία μέρα του Ιουλίου, η αγωνία θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.